Monitor dychu - Dôvera

zuzi_747
22. nov 2022

Ahojte baby, prosím Vás neviete ako to funguje v poisťovni dôvera s pozicanim monitoru dychu ? Poskytujú túto službu? Na ich stránke nemajú túto vec uvedenú v benefitoch ale niekde som čítala že požičiavajú. Písala som aj na infolinku, len od piatku nik neodpísal.
Ďakujem

lenkadenisa
22. nov 2022

@zuzi_747 pozri si nemocnicu, kam ideš... ale za mňa, 6e/mesiac za starý monitor by som už nedala...

zuzi_747
autor
22. nov 2022

@lenkadenisa takže odporúčaš kúpiť novy ?
Pri prvom som to ani neriešila, mala som od kamošky , ten som odpojila pri prvom upratovani, len s odstupom času sa na ti pozerám kriticky. Predsa len , ak sa dá niečomu predísť tak nech to je účinné. Ale som v tomto mimo tak si radšej nechám poradiť

paciko9
22. nov 2022

Mne nukali na pol roka zadarmo, nevyuzila som mali sme.

miimss
22. nov 2022

@zuzi_747 ahoj, mali by ho požičiavať ja som ho teraz v septembri vrátila po pol roku. Len podmienka je poistiť dieťa po narodení v ich poisťovní. Môžem ti do správy poslať číslo na manažérku s ktorou som to ja riešila a uvidíš čo ti povie.

zuzi_747
autor
22. nov 2022

@miimss jeeeej bola by si taka dobra a poslala mi to číslo? Skúsim sa informovať určite aspoň ohľadom požičiavania a ohľadom údržby. 🙂 ja som v dôvere, takže malý bude automaticky tiež tam od nového roka len som nikde nenasla info ako to je u nich s monitorom lebo nemajú to uvedené ako benefit

veronika3110
22. nov 2022

@zuzi_747 ja som kúpila na bazosi za 35€ a funguje perfektne 🙂 a už ti ostane
Pripadne ponúkajú firmy aj kalibrovanie za nejakých 10€ a je ako nový

sabinika
21. aug 2023

@miimss Dobry den, mohli by ste aj mne poskytnut kontakt na pani z Dovery, s ktorou by som mohla riesit monitor dychu? Dakujem

miimss
21. aug 2023

@sabinika áno pošlem vám ho do správy

nivea777
19. sep 2023

@miimss dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť?

ivkalilka
27. sep 2023

Dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť kontakt?

bebe1987
31. dec 2023

@veronika3110 a kde a ako kalibruju? Prosím len východ Slovenska.