Ešte stále meškajú pásy ? Či už sa to upravilo? A cca koľko dní majú omeškanie?
@bubbiik ja občiansky mám bola som 9.6 o 3 týždne bol🍾ide o pás malému! Asi pôjdem mu vybaviť do 48
@bubbiik aké mesto?
Priateľ bol v ZA a ja v BY, rodičia boli v PB priplatili si do 48h a prišiel až o 14 dní im
@bubbiik uff blbe
Ja som bola vybavovať 21.6 v Žiline tak to môžem snívať kým to príde 🤣
@kristinkaris tak 30 dní plus cca 5
@kristinkaris ja snívam o občianskom už skoro 2 mesiace a priateľ rovnako o pase :(
@bubbiikne prišiel občiansky o 3 týždne pred tyzdnom
záleží asi ako kde ja píšem svoju skúsenosť, čakám naň už skoro 2 mesiace
@bubbiik hrozne ,sme z Ke
u nás na strednom slovensku je to boj, brat robí pod ministerstvom vnútra, tak mi to dokonca zisťoval a žiaľ občiansky ešte nie je vyrobený, ani priateľov pas, čiže je to ťažko takto
@bubbiik no ty kks ja ho potrebujem do 30 dni 🥲😅 ak nepríde tak tam pôjdem asi osobne
Už vám prišli?
Mne stále nie :/
Priateľovi v piatok prišla sms, že jeho pás bude omeškany a príde okolo 18.8.2023 a toho vytočilo keďže 12.8.2023 máme ísť na dovolenku, naschvál sme to riešili ešte v máji a nakoniec ho ani do dovolenky nebude mať a budeme ju musieť kvôli tomu zrušiť, ja taktiež ešte nemám občiansky
@bubbiik fuuu to v Žiline ?
Mne to pripadá ako čisto vyberačka peňazí. Dáš si spraviť 30 dňový nestíhajú tak poradia za ďalší poplatok do 48 hodín a zrazu sa dá 🤷 Naše meškali 6 dní, ale dali sme ich robiť ešte v máji. Je to bordel.
@hiuna18 divne je že aj vodičské tak dlho trvajú O.o
@kristinkaris tak neviem... Asi sa na to vyprdli na všetko 🙈
Mne dnes prisiel
@kristinkaris áno
@bubbiik nechcete tam ísť osobne ? A spýtať sa že čo to ma znamenať ?
@kristinkaris bol tam dnes a odpoveď bola, že to nie je ich chyba
@bubbiik a koho potom ?🤣 toto je hrozne ale možno riešiť s nejakým vedúcim veď to nieje normálne
@kristinkaris tam sa človek nedočká spravodlivosti, brat to zisťoval keďže je to vlastne oblasť do ktorej aj jeho pozícia patrí a robia pod jednou inštitúciou ale žiaľ tam každý má svoju pravdu
@qetka som zvedava kedy mne príde ja som si bola robiť 21.6 ale pevne verím že to stihnú v lehote
Ešte stále a nielen pasy aj občianske, boli sme s priateľom vybavovať 18.5. ja občiansky on pas aby mal na dovolenku a ešte stále ich nemáme hotové