Po rodicovskej dovolenke som sa vratila naspat do zamestnania, ale kedze moje miesto bolo zrusene, tak na ine miesto na zastupovanie pocas dlhodobej PN. Mala som podpisat dodatok k zmluve na zastupovanie s tym, ze ked sa kolegyna vrati, bude platit moja povodna zmluva na dobu neurcitu a pokial nebude ine volne miesto, ukonci sa moj PP z dovodu nadbytocnosti s odstupnym. Neviem ci nazaj tomu mozem verit, a ci zostava moj PP stale na dobu neurcitu a ci nepridem o odstupne. dakujem
@anikka dodatok potrebuje firma pre prakticke ucely, aby to mala vsetko zdokladovane, no jej v dodatku aj to co hovoris dalej, ze sa po uplynuti zastupovania bud vratis na neurcito alebo papa...lebo ono ako dodatok ok...ale to ostatne, firma ti moze povedat, ze to tak bude a realita bude ina...mne tiez hovorili, ze mi predlzia zmluvu a pojdem na tpp ale prd z toho...pisomne to nikde nebolo a nakoniec povedali, sak ale to sme neslubili, to sme sa len tak bavili...
isto nepodpisuj.. lebo na dobre slovo ze potom sa ti zmluva vrati je blbost. co nieje pisomne tak nieje.. v dodatku by si mala mat len zmenu pracovneho miesta s tm, ze na tom mieste budes mat ze na tom mieste budes mat dobu urcitu, ale nech je v dodatu aj napisane to, ze po navrate zamestnankyne sa vratis na miesto, ktore je v povodnej zmluve. to isto maj v dodatku. potom to bude v poriadku. lebo inak odstupne nebudes mat..
@anikka podla mna pracovna zmluva ostava aku mas ... skor si myslim, ze dodatkom by sa dala upravit pracovna pozicia na obdobie pocas zastupovania