Máte skúsenosti s odškodnením po dopravnej nehody ako poškodená?

adriana40
9. máj 2016

alebo či sa oplatí aby vás zastupovala odškodnovacia spoločnosť ohľadne dopravnej nehody kde som poškodená dakujem za odpovede

stary_ujco
9. máj 2016

Zalezi s kym sa ides dotahovat a o aku sumu...
Ak mas dostat peniaze z velkej poistovne ako Allianz, tak im posli papiere a peniaze dostanes.
Ak sa mas sudit s nejakou malou poistovnickou o 25 tisic euro (co je pre nich likvidacne plnenie a stoji im to za to, aby rok platili cloveka za 500 euro, co bude kazit tvoju agendu a hadzat ti polena pod nohy), tak sa nechaj zastupit a dostanes aspon 10. Ale aj to nie hned.

zuzanka24576as
30. máj 2016

áno oplatí ak máte nejaký problém kludne ma kontaktujte a pomôžem Vám

draik
31. máj 2016

Oplatiť sa to nemusí, pretože si účtujú dosť veľké provízie aj z bežného plnenia poisťovne, ktoré by poškodený dostal tak či tak. Iná vec, ak by došlo k sporu o plnenie.

martinjankovsky
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stary_ujco
19. dec 2019

@martinjankovsky a tvoj príspevok do 3 roky starej diskusie ale vôbec že nie je reklama...

petrag255
24. jún 2022

Ahojte, oplatí sa prosím vás riešiť odškodnenie nejakým spôsobom pre dieťa ktoré pri nehode utrpelo šok? Bolo ošetrené aj v sanitke ale nebol prevoz potrebný pretože nemala chvala bohu žiadne zranenie.. Mňa sa pýtali ked som nahlasovala udalosť že či bol niekto ošetrovaný tak som ju uviedla a poslali mi papiere na obodovanie k lekárovi a tak som rozmýšľala či sa to oplatí vypĺňať ak nemá nič dostať ale na druhej strane keď ročné dieťa má takúto skúsenosť, nie je to sranda a ešte do nás nabúral nafetovaný vodič takže ja ako budem môcť mu to chcem priťažiť lebo nás tam mohol zabiť všetkých..