alebo či sa oplatí aby vás zastupovala odškodnovacia spoločnosť ohľadne dopravnej nehody kde som poškodená dakujem za odpovede
áno oplatí ak máte nejaký problém kludne ma kontaktujte a pomôžem Vám
Oplatiť sa to nemusí, pretože si účtujú dosť veľké provízie aj z bežného plnenia poisťovne, ktoré by poškodený dostal tak či tak. Iná vec, ak by došlo k sporu o plnenie.
@martinjankovsky a tvoj príspevok do 3 roky starej diskusie ale vôbec že nie je reklama...
Ahojte, oplatí sa prosím vás riešiť odškodnenie nejakým spôsobom pre dieťa ktoré pri nehode utrpelo šok? Bolo ošetrené aj v sanitke ale nebol prevoz potrebný pretože nemala chvala bohu žiadne zranenie.. Mňa sa pýtali ked som nahlasovala udalosť že či bol niekto ošetrovaný tak som ju uviedla a poslali mi papiere na obodovanie k lekárovi a tak som rozmýšľala či sa to oplatí vypĺňať ak nemá nič dostať ale na druhej strane keď ročné dieťa má takúto skúsenosť, nie je to sranda a ešte do nás nabúral nafetovaný vodič takže ja ako budem môcť mu to chcem priťažiť lebo nás tam mohol zabiť všetkých..
Zalezi s kym sa ides dotahovat a o aku sumu...
Ak mas dostat peniaze z velkej poistovne ako Allianz, tak im posli papiere a peniaze dostanes.
Ak sa mas sudit s nejakou malou poistovnickou o 25 tisic euro (co je pre nich likvidacne plnenie a stoji im to za to, aby rok platili cloveka za 500 euro, co bude kazit tvoju agendu a hadzat ti polena pod nohy), tak sa nechaj zastupit a dostanes aspon 10. Ale aj to nie hned.