Dobrý deň dievčatá,
Chcela by som sa vás opýtať, či máte niektorá doma vypísanú darovaciu zmluvu notárom?
Chcela by som sa vyhnúť poplatku za spísanie u notára. Dobre by bolo kedy bola max rok stará.
Nechcem sťahovať z internetu lebo je to risk.
Zaplatím kolky plus vklad a nemusia ju uznat ako správny formát.
Viem, že ide o chulostivu požiadavku ale veľmi by ste mi tým pomohli a tie údaje sa dajú zmazať, keď to odfotíte.
Ďakujem
niekto si to zaplatí a potom to tebe posunie aby si to mala zadarmo, to určite 🤦🏻♀️
Kludne si stiahni z netu, ja som tak urobila. Podstata je ta, ze treba opisat cely list vlastnictva, aby boli udaje o nehnutelnosti kompletne. Ten si stiahnes z katasterportal.sk. Potom dat vsetky osobne udaje z OP + tarchu, ak davas. Nie je to nic tazke,das to. Ja som urobila chybu a kataster ma vyzval na opravu, ktoru sme na mieste rucne opravili. V jednom pripade sme isli cez notara, ktory sa tiez pomylil.
@oli18 ďakujem veľmi pekne 🙂
@ivkazba ja nie som lakovanie len nám to nevychádza finančné momentálne čakáme druhé bábätko a potrebujeme vybaviť ku a rôzne dalsie veci. Takže počítame každé euro .... takéto komentáre si nechajte ja som pýtala pomoc ak nechcete pomôcť ani sa tu nevyjadruje nestojím o vaše hlúpe narážky
Ospravedlňujem sa za niektoré slová telefón mi ich sám vyhadzuje...ide o to ze nie som lakoma proste potrebujeme inam peniažky teraz a keď sa da ušetriť 120 eur tak prečo nie ?
Notárska zápisnica ti bude na dve veci.. Normálne si stiahni vzor z netu. Chápem, že nemáte teraz na vypracovanie zmluvy u advokáta, musíš ale pochopiť, ze ti ľudia z toho žijú, je to ich práca, tu zmluvu musel niekto vymyslieť, naformulovať, a navyše zodpovedá za to, aby bola napísaná dobre
@liljana je to lakomost.
Notárska zápisnica Vám vôbec nepomôže.