Maródka počas nezamestnanosti

tiinuska
24. apr 2017

Ahojte, chcela by som sa opytat ci nemate niektora skusenost s pn v nezamestnanosti. Som na zaciatku tehotenstva ale mam narocnu pracu takze musim ist na pn. Len 30.6. mi konci zmluva a termin porodu mam na december. Budem dostavat aj tak peniaze ? Dakujem 😉

zmrznuta
24. apr 2017

Ak ostanes na PNke aj po skonceni zmluvy, bude za teba platit odvody stat a marodku budes poberat od socialnej poist. Len to potvrdenie ze si PN ku koncu juna odnes este zamestnavatelovi, potom uz kazdy mesiac na SP. Tiez to mam koli praci 😒

evittam
24. apr 2017

@zmrznuta Suhlasim
Akurat prechodky netreba nosit zamestnavatelovi, jemu staci kopia poslana napr.mailom,ze PN trva. Original treba odovzdat do SP. Na konci kazdeho mesiaca.

tiinuska
autor
24. apr 2017

Dakujem velmi pekne za odpoved, mi trochu padol kamen zo srdca😉. Aj ked najradsej by som pracovala ,ale bohuzial sa to neda.

zmrznuta
24. apr 2017

ver tomu ze aj ja by som radsej pracovala 🙂 ale bohuzial... aspon mozme nacerpat sily, pripravit sa poriadne a venovat cas sebe a rastucemu brusku 🤰

tiinuska
autor
24. apr 2017

@zmrznuta ja si uzijem este zopar sluzieb a potom doma 😕. Tak tak to je pravda 😉. V ktorom si mesiaci ak sa mozem opytat ?

zmrznuta
24. apr 2017

@tiinuska No ja uz na PNke 3 mesiace a 20tt momentalne. Bude to moje prve 🙂

tiinuska
autor
24. apr 2017

@zmrznuta ja budem mat tiez prve 🙂. Drzim teda palce nech vsetko dobre dopadne 😉

zmrznuta
24. apr 2017

@tiinuska samozrejme napodobne, nech ste zdravi 😉