Manželove sestry nás požiadali, aby sme ich vyplatili z domu. Podotýkam dom je stále na svokra. My tam nebývame a ani neplánujeme. Jedna zo sestier tam bývalá par rokov a aj si horné podlažie prerobila no potom sa odsťahovali. Má na to právo, pripadá mi to neetické ved ešte žije svokor.
Co je to za hlupost? 😄
@michaltat Dom chcu prepisat na Vas, alebo aky dovod je na vyplatenie?
ja byť na mieste svokra, tak dom predám, kúpim si v novostavbe 1 alebo 2 izbový a zvyšok pôjdem preflámovať do kúpeľov so ženami 😎😂 deťom nedám nič. veď sa staral celý život
Toto je co za hlupost? Vyplacat z domu, ktory patri svokrovi? Toto svet este nevidel fakt. On si moze so svojim majetkom za zivota robit co chce. Ako ich mozete vyplacat z niecoho, co Vam nepatri a predpokladam, ze vy byvanie mate.
aký dôvod uviedli? lebo ak dom nie je váš tak to mohli rovno požiadať o vyplatenie aj suseda... 😉
ten by ich aspoň rovno poslal do zadku...
@michaltat nemá na to žiadne právo. leda ak by ste sa boli o tom rozprávali, že svokor prepíše majetky na vás s tým, že vy im vyplatíte nejakú čiastku. ak to bolo takto alebo je takto, tak chápem, že žiadajú najprv peniaze, potom prepis. ak však neriešite nič s majetkami, tak je to hlúposť.
Bude to po dedeni rozdelene, cize toto by nebolo ofiko. Nesla by som do toho, iba keby mam o tu nehnutelnost zaujem. Ked nie, tak to potom predate vsetci ako dedite a rozdelite si peniaze.
Určite vy ich mate vyplatiť s domu ktorý je na svokrove meno.Tak ešte nehralo.Určite svokor žije a vy ich mate vyplatiť.To budu asi nejake nenažrate svine ked by najradšej svojho otca pochovali kôli dedičstvu.Bože až sa mi nechce veriť že môže byť niekto taký nenažraty a chcieť vec ktora mu vôbec nepatri.
V ziadnom pripade by som nikoho nevyplacala z nehnutelnosti, ktoru nevlastnim. Ani keby bola medzi surodencami "nepisana dohoda" o vyplateni. Lebo takychto dohod moze byt 100 a moze sa stat, ze nakoniec sa s nehnutelnostou stanu uplne ine veci, ze ju svokor preda, daruje niekomu a pod. este za svojho zivota.
A aký je dôvod že žiadajú vyplatiť niečo čo nie je jeho?
😃
@alickapusinka a veru že poznám aj ja nenažratých...
Väčšiu debilovinu som nepočula 😃😃😃
Oni si vas vytipovali, ze teoreticky vy mate na ich vyplatu, takze date im povedzme 2*30 000 a svokor vam prepise 1/1na LV???
kto ho donuti, vie o tom, co vy s domom a s "tarchou" 😅?
A dôvod?
Veď na základe niečoho prichádza k vyrovnaniu. Tu sa však nič nestalo.
Veľa vtipnej kaše pojedli?
@deti95060810 no aj ja ale žiadať vyplatenie z niečoho čo je ich otca je úplne že už mimo.
@dskjhfdlkdjhl nie nechce
@muchotrafka298 bývanie mame, som bola zaskočená z toho trocha ved presne toto sa rieši po dedicskom
@deborahzelenkava všetko je po riešené aj pozemok predpísaný na tri časti len dom nie je vyriešený, keď svokra zomrela sa to riesilo
@deborahzelenkava Svokra nemala dom vždy bol na svokra. Len pozemok dal svokor na tri časti čiže deťom a on dom neprepisoval
Nemáte žiadny dôvod platiť za možné budúce dedičstvo.