Pekný večer prosím poraďte mi manzel ma na krku exekuciu ktorú si sposobil sám lenže mám strach aby exekútor mi nebokol môj účet (nieje to spoločný) ale kedze sme zatiaľ manzelia a.on si narobil dlhý ako to mám.riešiť..už davnejsie ešte pred exekúciou.som oslovila centrum právnej pomoci o rozvod pretože mi nedáva žiadne peniaze a je alkoholik máme syna a nechcem ho obrat aj o.to posledné ja som na rodic dovolenke a mám sem tam aj iné peniaze bokom ale iba na účet ako sa vyhnúť zablokovaniu účtu ďakujem za každú radu
Zrus si ucet, peniaze vyber a zaloz účet na "cudzie" meno....mama, sestra, príp.niekto komu doverujes ☺
Co najskor ziadost o zrusenie bezpodieloveho spoluvlastnictva manzelov, a prijem si nechat zatial vyplacat v hotovosti, peniaze z uctu vybrat.
Este v Januari ste tu pisali,ze si chcete zobrat s manzelom uver.To uz na to je exekucia?
Predpokladam,ze nepije tyzden,takze musel pit uz davno a s takym clovekom ist do poziciek???Niekedy mi rozum stoji.🤔
Daj si zrusit BSM, ked je alkoholik, tak tak sa to da. Kolegyna to tak urobila a je pokoj. Su dalej manzelia, ale nemaju spolocny majetok.
@katusikkk taký človek si niekedy zoberie pôžičku aj sám a ty o tom ani nemusíš vedieť. V banke, keď manžel navyšoval hypoúver, pracovníčka sa ho pýtala "či o tom manželka vie, keďže sme v bezpodielovom spoluvlastníctve", vraj "je povinná sa to spýtať"... Tak to už je iná ochrana a overovanie :-/
Vyber si peniaze z účtu schovaj napr. mamine a nebude ti mat co zobrat