Zdravím, prosím je tu niekto kto robí na polici? S manželom sa ideme rozvádzať a žiaľ som prišla nato že berie omamne látky, vie sa nejak polícia postarať o to aby prišiel o vodicak keďže v aute nosi aj našu 2 ročnú dceru? On popiera ze niečo berie ale ja mám dôkazy ze je na drogách, polícia viem ze ho nemôže zastaviť iba tak…..ak by mi vedel niekto poradiť tak budem rada
normalne zavolaj na policiu, nahlas ze sofer vozidla je pod vplyvom. vezmu ho na moc a bude🤷♀️
@no_a_co to je blbost. Ak nahlasis,je pod vplyvom drog ci alkoholu,maju dovod ho zastavit
@petulda333 povedali mi že ak neurobí priestupok a vyrukujú s tým že je pod vplyvom on môže povedať že je to tvrdenie proti tvrdeniu, ak by mal nehodu alebo niečo áno vezmu ho na krv ale takto vraj nemôžu, aspoň mi bolo do telefónu povedané, chvála bohu malú nosí minimálne v aute ale náhoda je blbec
Nahlás keď vieš, že bude pod vplyvom a kadiaľ asi pôjde. Oni to musia riešiť. Ale neviem prečo si myslíš, že mu to zabráni jazdiť, dieťa mu do auta nedaj.
Normálne keď sadne do auta a ty vieš že si niečo dal tak zavolaj na políciu. Budú sa ťa pýtať aké je to auto, akú má ŠPZ a akým smerom ide.
Prečo by ho nemohli zastaviť len tak? Bežne sa robia cestné kontroly. Nad už zastavili xkrat. Pozrú doklady, dajú fúkať. Ak sa im dotyčný nezdá riešia sa aj testy na drogy.
@januska12323 ja si nemyslím že mu to zabráni jazdiť ďalej, to mi je jedno, nech sa aj zabije, ale to by bolo pre neho ďalšie zlyhanie a to už by neustál psychycky, a ja mám aspoň ďalšie eso v rukáve na súde, lebo kým sa nevylieči ja mu tu malu nechcem dať, chvála bohu toto cele ide mimo nej zatiaľ tak dúfam ze to tak aj bude pokračovať
@no_a_co prosim ta. Este raz,blbost. Policia bezne ludi zastavuje na cestnu kontrolu a ked nahlasis,tak duplom. Nedaj sa odbit. A na sud to daj tiez,clovek co jazdi pod vplyvom nema co byt v blizkosti kohokolvek
@no_a_co a aj keby mu to nezabranilo jazdit dalej,tak ty budes mat aspon v rukach potvrdenie od policie,ze jazdil pod vplyvom drog. A to sa ti zide
@petulda333 volala som naschval na policiu, pýtala som sa a hento mi povedali, že kým oni nemajú akciu na alkohol, omamne látky oni nemôžu, že to je pol roka niečo nové že bez toho aby niečo urobil nemôžu, tiež sa mi to nezdá preto sa pýtam aj tu lebo som chcela mať niečo takéto v rukách
tak ked mas dokazy, ved ich predloz pri sude...
ak máš dôkazy predlož ich na súde súd bude skúmať či sú pravdive a ak nie a budeš na neho kydať iba si urobiš zlé .Myslím to pre teba v dobrom.A neverím že ak si oznamila na políci že berie drogy tak mu môžu prisť skontrolovať aj kuklači byt/ dom nemusi ani ho chytiť pri šoferovani.Ak mu niečo doma nájdu vezmu ho.
@no_a_co neviem odkiaľ máš hentie hlúposti, že polícia nemoze zastaviť len tak 🤦♀️ úplne bežne zastavia vodičov a kontrolujú občiansky, fúkať atď.
A po druhé, známy tak volal políciu na jeho kolegu lebo vedel, že ide ožratý domov z chaty a počkali naňho na základe toho nahlásenia a zobrali mu vodičák
@petracandle aj suseda volala na manžela políciu, že šoféruje ožratý, bála sa aby niekomu neublížil a hneď vo vedľajšej dedine ho čakali a zobrali vodičák.
@petracandle Ešte raz, ja som na policiu volala, povedali mi čo som písala vyššie, preto sa pýtam lebo mi ti príde absurdne, neviem či som sa dovolala niekde kde nemali svoj deň ale jednoducho to mi povedali, zajtra skúsim zavolať zase…..
@alickapusinka predložím určite, mám aj našu komunikáciu kde sa mi s tým priznal a že sa pojde dať liečiť, liečiť sa nešiel tak žiaľ, nebudem čakať na nejaký pruser
@no_a_co ty sa nemusíš pýtať. Proste normálne keď to bude aktuálne zavoláš na 158, že pán XY šoféruje auto XY s poznávacou značkou XY pod vplyvom omamných látok a mal by sa nachádzať v obci XY. Vybavené.
Edit - Možno si natrafila na nejakého retarda na linke, nabudúce to urob tak ako ti ja a iné baby radíme
@petracandle áno urobím, ďakujem 🙏🏻
tak toto je podľa mňa veľmi dobrý krok, že sa chystáš to riešiť. nepotrebuješ mať známeho na polícii, proste by som podala hlásenie.