ahojte 30.11. mi konci zmluva v práci bola som zamestnana na dobu urcitu. Otehotnela som a som na pn kvoli rizikovému. a niekde som citala ze ked je zena na pn nemala by podpisovat ukoncenie zmluvy plus mam podpisat nieco aj na danove. neviem co lebo to mi uz nepovedali. POradte mi ako to vlastne je?
@elizabet173 dobre pises a pre autorku:tie dane z tvoho popisu nikto nebude vediet o co ide. Moze to byt od vyhlasenia az po ziadost po rocne zuctovanie daNe
pracovný pomer ti končí uplynutím doby, na ktorú bol uzavretý, ty ostávaš aj naďalej na PN podľa potreby (žiadny podpis nie je potrebný), nemocenské ti bude vyplácať Sociálna poisťovňa a všetky papiere ohľadne PNky nosíš potom do Sociálnej poisťovne
@florianabotosova ako píšu kočky, ak ti raz končí zmluva na dobu určitú, tak tehotenstvo na tom nič nemení.....Ak si tehotná aleo PN nesmú ti dať výpoveď, tebe ale končí pracovná zmluva, tá sa ti skončí či im to podpíšeš alebo nie......čo sa týka toho daňového - zrejme chcú podpísať žiadosť aby ti mohli urobiť ročné zúčtovanie dane, to ak im nepodpíšeš, tak si musíš podať sama....
doba urcita - konci dnom do ktoreho bola uzavreta
@florianabotosova neviem, či niečo zmení tvoj podpis, skrátka ti končí PP na dobu určitú, myslím, že ani tehotenstvo na tom nič nemení, nech ma niekto opraví, ak píšem hlúposť