Baby chcem sa opýtať..
Mam narok na tehotenské ak som otehotnela nezamestnaná a poberala som podporu? Ďakujem
Nie nemáš,ani na materskú pokiaľ viem
Nie , ani na matersku
@xsimonkax dobrý večer , prosím Vás spýtam sa aj ja . Maly sa narodil minuly rok v januári , takze ja už asi nárok nemám však ? Poberám normálne materskú , odrobene roky mám .
Ja som vyše 10 rokov plne zamestnaná.Teraz som tehotná ,ale od začiatku ako mi stanovil lekár graviditu,som na rizikovej PN.Mam teda nárok na túto tehotenskú dávku od určitého týždňa či nie,ak som PN? ďakujem za odpoveď.
@caroline11 Pracovny pomer stale bezi?
@vierkainka Ano mas, od 13tt.
@nafka0483 ďakujem 🌻🙂
@nafka0483 už nie , momentálne už pracovný pomer nemám .
@caroline11 Kedy skoncil PP a kedy dovrsis 13.tt? Mozno si este mozes zabezpecit narok, zalezi na datumoch.
A nepoberas uz matersku, ale RP.
@nafka0483 synček už bude mat 2 roky v januári , no asi už nárok nemám , ale ďakujem za odpovede 😊
@caroline11 No poviem ti presne ci si este narok vies zavezpecit len mi napis tue dva datumy.
Naco ss pytas a potom robis aj tak zaver ze asi nemas? Daj datum skoncenia PP a den dovrsenia 13.tt (alebo termin porodu) a poviem ti co sa da robit.
@lilinka88 dobrý večer , áno Dočítala som si všetko , len som chcela vedieť či som dobre pochopila . Ďakujem
Vie mi prosím niekto poradiť? Som 9t tehotenstva, pracovný pomer som skončila 1.7.2021 predtým som pracovala cca 3 roky. Čiže som na urade prace momentálne. Aby som dostala tehot. dávku kedy sa mám dobrovoľne nemocensky poistiť aby som mala nárok?