Chcem sa spýtať či mi neviete niekto poradiť či mám nárok na tu SOS dotáciu.
Dňa 9.6.2020 som nastúpila na dohodu do práce a dňa 2.9.2020 mi zamestnávateľ ukončil pracovný a pomer.
Od 3.9.2020 som zaevidovana na úrade práce a preto sa pýtam či mám nárok na dotáciu.
Ďakujem za všetky odpovede.
Nezakladaj stale nove diskusie, ale pozri to priamo na stranke SP, vypis, podaj a cakaj
@spalviktoria áno máš, podmienkou je byt v evidencii na úrade práce.
Dobry den,chcela by som poroadit ak sa niekto tomu rozumie 🙂
Chcem si podat ziadost na dotaciu tych 300€
Mam 2 dohody z jeden mam nulovy prijem koli tomu ze je to zavrete z dovodu korony a druhu robotu tam mam odrobeny jeden mesiac v hodnote 32€
Mam narok na dotaciu ?
Tyka sa to asi bodu 2.1 B
Dakujem za radu
@tatiana1617 nemáte, podmienka je ze musíte byť evidovaná na úrade práce minimálne 20 dní v danom mesiaci
@noami12 ale ja niesom bez prace to sa tyka ludi ktory prisli o pracu...ja pracu mam ale tyka sa to bodu 21.b preposlem
@tatiana1617 tak asi to zmenili, lebo mamina mala dohodu a povedali ze nemôže ju mat, že je to iba pre evidovaných kt. Sú na úrade práce, keďže teraz nepracuje vôbec tak dohodu dokiaľ sa neotvorí jej zrušili a išla teda na úrad práce aby aspoň na toto nárok mala. Ale vdase dávali iné info o tom..
@noami12
Lebo vsade pisu inak..jedna z uradu povie tak druha tak no na nervy vsak vam preposlem co platilo minuly rok este pochybujem zeby to zmenili
Oni by to mali odratat z tych 300€
Najlepšie urobíš, keď zavoláš na úrad. Ale malo by platiť, že ak osoba nemá žiadny príjem tak ma nárok, len neviem ako je to keď si evidovaná.