pracujem v obchode s oblečením ale keďže je takáto situácia som doma mam nárok na dáky príspevok od štátu alebo sa mi oplatí ísť radšej na úrad práce?
Ak myslíš dáky príspevok SOS dotáciu, tak tam musíš byť evidovaná na ÚP a navyše ak máš iný príjem, čo zrejme máš, ak si zamestnaná, / prekážka v práci / , tak na SOS podmienky nesplňaš.
si szčo, pracuješ na dohodu, pracovný pomer? nejasné informácie.......
@marryen
@juliatriscova
@mogaa pracujem na polovičný úväzok a z práce nedostáva žiaden príjem... Preto sa pýtam ci ísť skôr ma urada podať výpoveď
to je ako možné, že si na pol. úväzok a nič nedostávaš? V tom prípade, výpoveď a máš nárok na 300e SOS dávku
máš nárok na 80%..........určite výpoveď a sos dotácia.......
Baby a viete mi ešte poradiť ak zamestnávatel neplatí 80% mam nárok na okamžitú výpoveď?
Nepracuješ náhodou na "čierno? ?
Nie mam zmluvu... V nej mesačnú mzdu vo výške 400e aj z toho mi vychádza ze aspoň nejaké peniaze by som mala poberať.Neviem co teraz robit
pošli na nich SOI a oni to už poriešia
inšpektorát práce.........
Žienky prosím 🙏 o radu respektivne o ,,pomoc ". Poberala som opatrovateľský príspevok na príbuzného cez úrad práce ale už končím a neviem či mám nárok na SOS dotáciu ked som bola na úrade práce stále evidovaná ale príspevok som poberala ?
@viky12 no keď ti skončí opatrovateľský, tak si poziadaj o SOS dotáciu, tlačivo nájdeš na nete, mali by ti to dať, aspoň jedna žena tu písala, že ona to tak mala a schválili jej to
@janickacrazy ďakujem pekne 😊
ved ak máš klasický PP tak predsa dostávaš 80%z platu, takže príjem máš