Cavte som po operacii. Pracovat nebudem moct cca rok. Domacnost taha momentalne priatel. No nechcem byt odkazana na nom. Nevychadza nam ani nazvys. Potrebujem na lieky a zakladne zivotne potreby. Som na urade prace. Hmotnu nudzu nechcem lebo to budem musiet odpracovat xy hodin za 60e mesacne co pre mna je blbost. Ako mam riesit situaciu? Ako si financne pomoct. Nemozem dvihat nic tazke ani dlho sediet ci chodit. Som z toho zufala skuste nieco navrhnut nejake riesenie. Dakujem
A narok na pn nemas? ci nejake peniaze z poistky....
A čo si robila predtým? Aké máš skúsenosti, zručnosti? Dá sa to využiť na prácu na home office?
Mam 28 pracovala som 8r rozne, casnicka fakturantka, asistentka. Neviem ci mam narok na invalidny kde to zistim? Ja uz po roku mozem fungovat len ten rok je otazny.. momentalne som na Pn ale som na urade prace iba kvoli tomu som pn aby som nemusela chodit na hlasenie. Peniazky som uz dobrala aj davku v nezamestnanosti nepatri mi z uradu nic.
a lekari ti neponukli invalidny ? aku mas diagnozu ? od toho to zavisi aj od stupna ochorenia berie sa jedno hlavne a zvysok max 10 %
@loginexistuje na invalidny to nie je
Ja som poberala hmotnu nudzu a nič som neodpracovala
Máš nárok na ochranný príspevok z ÚP (38,10 €)
kolko mas rokov a kolko rokov mas odpracovanych ? neprichadza do uvahy invalidny?