Prosim vie mi niekto poradit:
Pracovala som v jednej firme nepretrzite od roku 2008 v roku 2013 som nastupila na matersku dovolenku v septembri 2016 mi skoncila RD to uz som cakala druheho drobca kedze som mala ruzikove tehotenstvo do prace som nenastupila cerpala som tyzden dovolenku a potom som isla na PN v januari 2017 som PN ukoncila a nastupila na matersku dovolenku vo februari 2020 mi konci RD pracovny pomer mi stale trv
a no kedze sa uz spet do prace nemozem vratit idem dat po ukonceni RD vypoved tak sa chcem spytat ci budem mat narok na podporu dakuhem za kazdu odpoved
@peline nárok na podporu tam je. Treba ísť na socialku
@16simona16 Najskôr sa musí evidovať na UPSVaR do evidencie uchádzačov o zamestnanie.
áno máte nárok na dávku v nezamestnanosti, len sa ako uz bolo povedane musite ist nahlasti na urad prace a tam vás zaradia do evidencie. dávka sa vám bude vyplacat max. 6 mesiacov
@predaj_kozmetiky uz to ma urcite poriesene, ked to riesila v januari
@veronikaszabova Mame tu novu "odbornícku".😀😉
@evittam hej, co poruseje pravidla pridavanim inzeratom na TOP pracu
Ahojte potrebujem poradit.Chcem dat v praci vypoved po RD.20.3 mi konci rodicovska a rada by som mala maximalnu podporu.Viete mi dakto poradit ako ju ziskat? Dakujem krasne
@peline narok na podporu mas. A mozes mat aj maximalnu - staci si pozriet par diskusii o tom tu na MK