Mám nárok na podporu?

marrya
18. jún 2013

Prosim vas kocky o radu pracujem vo firme 3 roky,potom MD teraz RD ale moj zamestavatel spekuluje.........mam narok na podporu ked dam vypoved ja a ako sa to vlastne vyratava???

co je pravdy na tom ze mam na podporu narok len ked mi da vypoved on..... ????

mozem poberat sucasne aj rod.prispevok aj podporu???alebo ako to urobit diky 🙂

marrya
autor
18. jún 2013

alebo mam natupit a prastit sa na OCR alebo PN co radite?

krasneleto
18. jún 2013

napis @gapa myslim ze ta ti bude vediet poradit

mummy01
18. jún 2013

@marrya naraz rodicak a podporu poberat nemozes.Neviem presne ako to je s narokom na podporu ked das vypoved ty ale preco ju chces davat ked si na rodicaku? Alebo ti uz konci?

winka99
18. jún 2013

ja som to mala tak isto...z MD na RD a po tych troch rokoch som sla za zamestnavatelom a povedala, ze nazad uz nepridem, hned mi bola navrhnuta vypoved dohodou a vec bola vyriesena, myslim ze zamestnavatelovi padol kamen zo srdca 🙂 a mala som narok na podporu riadne....rodicovsky prispevok a podporu sa asi neda naraz brat podla mna...do 3 rokov veku dietata poberas rod.prispevok a potom ak nenastupis do prace, zaevidujes sa na UP a budes dostavat podporu

marcelatje
18. jún 2013

@marrya nárok na podporu máš aj keď dáš výpoveď ty. RP a podporu naraz dostávať nebudeš to by sa každá mamička prihlásila na UP a požiadala o podporu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gapa
18. jún 2013

@marrya
nárok na podporu máš, lebo ti trval prac.pomer (poistenie v nezam) aspon 2roky v posledných 3rokoch. Nie je podstatné ako skončí prac.pomer, či výpovedou zo strany zamestnanca či zamestnávatela, či ukončením prac.pomeru dohodou.
Podpora zjednodušene sa ráta bud z obdobia dva roky pred zaevidovaním (ak máš vym.základ po ukončení RD) alebo z obdobia dva roky pred nástupom na rodič.dovolenku (nie md) (to v prípade, ak po ukončení RD nemáš vym.základ, lebo skončí pp počas RD) alebo z minima (ak by si po ukončení RD bola len pn alebo očr a skončil pp bez toho, aby si mala vym.základ pre poist. v nezam)

marrya
autor
18. jún 2013

@mummy01 nie este mi nekonci az v januari no chcem si hladat novu robotu a tu podporu chcem mat len ako docasne riesenie diky si niečo nenajdem

marrya
autor
18. jún 2013

@gapa nechcem sa vratit spat bo ma dali na ine pracovisko k takemu debilovi pocuj ked dám vypoved musia mi preplatiť prebytocnu dovolenku?
je lepšie odrobit aspo�? de�? a potom žiadať či to je jedno a som počula ze ked sa baba teraz prasti po matetskej na podporu ze dostane podporu 800euro je na tom niečo pravda

marrya
autor
18. jún 2013

@gapa a môžem dať rodičak na otca dietata a ja si dám podporu?

gapa
19. jún 2013

@marrya
môžeš, teraz sa dá aj tak, snád to nezmenia.

gapa
19. jún 2013

@marrya zostatok nevyčerpanej dovolenky ti pri ukončení prac.pomeru musia preplatiť (aj ked v zákone je to dosť blbo napísané, čo som pozreala). Ak máš po ukončení rodič.dovolenky do ukončení prac.omeru vysoký vym.základ, napr. tým, že ti preplatia dovolenku, tak ánomôžeš mať takú podporu.

0910795419
8. júl 2013

Prosim vas ,chcem sa spytat ci mam narok na podporu v nezamestnanosti ked si dam vypoved ja z prace???Dcerka bude mat teraz v juli 3 roky ,pred materskou som mala odrobene 2roky???Dakujem 🙂

gapa
8. júl 2013

@0910795419
ak trva prac.pomer aj počas poberania rodič.príspevku, tak áno. Máte splnenú podmienku aspon 730dní poistenia v nezam. v posledných 3rokoch pred zaevidovaním na up. Nie je podstatné ako skončil prac.pomer (či dohodou, či výpovedou zo strany zamestnávatela, či zamestnanca).

0910795419
9. júl 2013

@gapa dakujem pekne za radu..... 🙂

0910795419
18. júl 2013

@winka99 ahoj,chcela som ta poprosit ci by si mi nevedela poradit ?vo firme som pracovala 2roky potom som isla na MD a potom RD teraz ma dcerka 3roky a dostala som vypoved dohodou.mam narok na podporu?pocita sa do obdobia poistenia aj rodicovska dovolenka(3roky)??a ta vypoved dohodou tam sa uvadzaju aj dovody?za skoru odpoved dakujem.

winka99
18. júl 2013

@910795419 pokial to zas nezmenili, tak sa pocita aj rodicovska dovolenka...len to menia stale hore dole, takze najpresnejsie ti povedia na urade, takze mala by si mat narok na podporu
ano, pisu sa dovody, ja som vo vypovedi mala ako dovod: na ziadost zamestnanca