Doktorka ma vypísala na PNku, po oznámení zamestnávateľovi som dostala výpoveď (som v skúšobnej dobe, má na to nárok)
Chcem sa spýtať, takto keď už nie som zamestnaná, moja PNka bude platená alebo neplatná?
Ďakujem
bude platena ale mozno minimalne, nevieme ako si robila predtym a kolko mas za 2022 odrobene.
@bublinka1426 celý minulý rok som bola zamestnaná. Tento rok som menila prácu nastúpila som 1.3 a teraz som koncom apríla ochorela a išla na PN.
tak mas urcite narok na platenu PN len teda skoda tej vypovedi :/ ale asi ti praca nesadla? alebo sa takto zachoval zamestnavatel? :/
ked ti dal vypoved az po pn, tak stale si na pn, cize ti ju ma aj zaplatit.
@bublinka1426 výpoveď je zo strany zamestnávateľa bohužiaľ..
Ja som ochorela, išla k lekárke, vypísala ma a nasadila liečbu.
Volala som do firmy čo sa stalo a či môžem skočiť odovzdať pn aby všetko mali ako treba, že jasné kľudne.
Došla som a čakala ma výpoveď.
Zároveň mi neprevzali pnku tak neviem kam to mám odniesť? Vraj ak som vypísaná od 02. a vyhodili ma 02.tak si to mám riešiť už sama..
tak asi zaniest PN do socialky podla miesta Trvaleho bydliska. podla mna. skus zavolat na SP
@bublinka1426 ďakujem skúsim
drzim palce
Odneste si na poistovnu...a budte rada ze ste tam skoncila, musi to byt riadne debilna firma ak sa tak zachovali
Bude platená