Dobrý deň chcem sa opýtať pred otehotnením som bola na úrade práce a keďže je korona tak mi povedala že mi zavolá kedy mám až prísť sa podpísať ....ale chcem sa opýtať teraz keď som tehotná netreba ísť to tam oznámiť alebo nejaké papiere ?? Ďakujem
@patik114 ak mas tehotensku knižku, treba prefotiť a zobrať. Nebudu ta posielať na take prac. miesta ktore su fyz. ťažké alebo nevyhovujuce pre tehotne.
@snazilka_bio_mamka ja som bola tehotna ,vedela ze zvraciam bola som aj v nemocnici, dala som jej aj knizku a poslala ma do fabriky na pohovor na 3 smeny vraj musi
@mogaa
@snazilka_bio_mamka
@erikaa09 práveže mňa nikde neposielajú ani na podpis nechodím len či ohľadom tehotenstva netreba dačo tam aby mi potom dali rodicak
Ja som tak bola evidovana, dala, som potvrdenie, že som tehotná, lebo ešte som nemala knižku.Ajceptovali,nechodila som potom ani sa hlásiť, lebo korona, a ani ma nikam neposielali. Po pôrode som doniesla rodný list malého, a finito, tým dňom ma vyradili, keďže mne materská už nevyšla.Rodičak ti dajú po vyplnení a odoslaní kopy papierov, ale to všetko až potom, po pôrode,aj to kočíkovne. Materskú ti vypláca socialka, ak máš nárok.
@patik114 nie.....si pre nich nezamestnaná ako ktokolvek iný - až do MD....takže kludne ťa môžu posielať aj na pohovory....