Ahojte .....chcel by som sa opytat, spolu z manželkou čakame druhe dieta a momentalne riešim ci mam ist na pn-ku alebo opät na očr? Moja žena bola ored 2 tyzdnami hospitalizovana v nemocnici lebo jej hrozil predcastny porod a bola v nemocnici tyzden a pol....nakoniec je to zastavili a pustili ju domou stym ze musi mat kludovy rezim a musi len oddychovat aby sa jej znova neprihorsilo a neskoncila znova v nemocnici....momentalne je polke 8 mesiaca....ked bola zena v nemocnici tak ja som bol v tedy z dcerou na očr-ke....momentalne aka je situacia aj z tym virusom tak je firma v ktorej pracujem zavreta a bude este tyzden.Pokial by sa znova otvorila budem.musiet ist znova na očr ale mam ist na pn?Lebo viem ze očr je iba na 10 kalendarnych dni a ja budem musiet ostat doma az do porodu cize zhruba mesiac a pol.....moz3m poprosit o vašu radu?ze co mam skor utobit a este jedna vec ...dcera ma 2.5 roka takze do skolky nechodi este.
@evittam momentalne situacia je taka ze manzelka doma musi len lezat a oddychovat,tympadom sa nemoze starat o dceru nakolko keby sa starala o nu a firma by sa znovu otvorila a ja budem musiet nastupit do prace je vysoka pravdepodobnost ze jej bude hrozit opat predcastny porod nakolko jej lekar nakazal maximalny oddych a len lezat a lezat....cize kazdopadne sa musim sarat o dieta ja aby sa nahodou nieco nestalo....Ja dovolenku na mesiac zobrat nemozem nakolko skoro z celou dovolenkou mi disponuje zamestnavatel a max by som mohol na tyzden viac nie...a na druhej strane mam si zobrat neplatene volno ako neviem si predstavit aby som bol mesiac bez vyplaty....tak hladam nejaku moznost ako mam tuto situaciu vyriesit
@zutera ved aj evittam mu napisala, ze očr na manzelku. Tak co tu splietas.
@evittam no omlouvám se,četla jsem jen první příspěvek
@veronikaszabova Nikdo nevyskakoval!Chtěla jsem jen poradit
Někdo mě varoval že konik je plný přemotivovaných,nervozních,přemoudřelých matek.Měl pravdu 😉.Pěkný den všem
@zutera treba citat s porozumenim 👍 ja som pisala, ze splietas, nie ze vyskakujes 🙈🤣
@zolinko88 Ak je dcéra zdravá nemôžeš ist na OCR ak si zdravy ty tak ani na PN.
Ak zamestnavatel zatvoril je to prekazka na strane zamestnávateľa-vid ZP. Mas nárok na náhradu mzdy. Pripadne ak sa chces dohodnúť tak dovolenka, neplatene volno.