Ahojte baby. Kovid pass majú iba očkovaní?dakujem
Pozitívny ale musí byť PCR test, z AG testu kovid pas nemáš.
@veronika33 už aj z Ag
My sme všetci prekonali kovid, dcéra prvá, testovaná AG testom, potom zvyšok rodiny už PCR testami, všetci máme kovid pas okrem dcéry, vypisuje mi to u nej, vraj bola asi testovaná na takom mieste, ktoré nespadá pod ... (už si nepamätám čo to bolo) ale bola testovaná v MOM, ktoré je u nás otvorené ešte aj teraz, prišla aj SMS, aj email o pozitívnom výsledku, aj mám písomne potvrdenie priamo z MOM o tom.
@veronika33 áno, ale po novom ti už vystavia covid pass o prekonaní aj po Ag...
@cocolino234 len tu sa pletú dva pojmy covid pass ako ten kód co ma kazdy a covid pass ako Green pass
@cocolino234 no to prvé potvrdenie o pozitívnom výsledku s číslom covid pasu nie je to isté ako covid pas, tam v tom covid pase, ktorý sa dá stiahnuť z korona gov máš napísaný aj čas dokedy po prekonaní ochorenia je platný, pre dcéru sa mi nedá stiahnuť, a tú SMS o pozitívnom výsledku jej neuznali všade
@veronika33 to čo myslíš je digitálny covid preukaz alebo green pas. Covid pass je 9 miestny kód, ktorý má každý, kto sa bol testovať / očkovať
@janai1 ja som to potrebovala stiahnuť pred 2 týždňami a pre ňu mi vypisovala, že žiaľ asi bola testovaná ... proste pre ňu nemám, ale vyskúšam dnes, či mi to stiahne, keď hovoríte, že už sa to dá
@mauduska áno myslím ten green pass, asi aj autorka otázky myslí ten
@veronika33 áno, ale zas to ma samozrejme chytak že nie zo všetkých 😀 takže nezaručujem...ale z niektorých vystavia o prekonaní aj po Ag
@janai1 je to potom naozaj nespravodlivé, keď jej vyšiel pozitívny výsledok, tak už nesmela ísť nikde, ani si to potvrdiť PCR testom, bolo jej zle a bola nedeľa, tak sme proste išli do najbližšej MOMky, ktorá bola v nedeľu otvorená u nás, keďže my s manželom sme mali na ďalší deň ísť na očkovanie, potrebovali sme vedieť výsledok čo najskôr.
tu je k tomu cerstve info zo vcera - mozno este tento tyzden to zacne fungovat https://zive.aktuality.sk/clanok/g1b2pt6/nczi-c...
@dettilv aj tí čo prekonali alebo boli na teste