Majú covid pass iba očkovaní?

dettilv
8. okt 2021

Ahojte baby. Kovid pass majú iba očkovaní?dakujem

janai1
8. okt 2021

@dettilv aj tí čo prekonali alebo boli na teste

veronika33
8. okt 2021

Pozitívny ale musí byť PCR test, z AG testu kovid pas nemáš.

janai1
8. okt 2021

@veronika33 už aj z Ag

veronika33
8. okt 2021

My sme všetci prekonali kovid, dcéra prvá, testovaná AG testom, potom zvyšok rodiny už PCR testami, všetci máme kovid pas okrem dcéry, vypisuje mi to u nej, vraj bola asi testovaná na takom mieste, ktoré nespadá pod ... (už si nepamätám čo to bolo) ale bola testovaná v MOM, ktoré je u nás otvorené ešte aj teraz, prišla aj SMS, aj email o pozitívnom výsledku, aj mám písomne potvrdenie priamo z MOM o tom.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
8. okt 2021

@veronika33 áno, ale po novom ti už vystavia covid pass o prekonaní aj po Ag...

@cocolino234 len tu sa pletú dva pojmy covid pass ako ten kód co ma kazdy a covid pass ako Green pass

veronika33
8. okt 2021

@cocolino234 no to prvé potvrdenie o pozitívnom výsledku s číslom covid pasu nie je to isté ako covid pas, tam v tom covid pase, ktorý sa dá stiahnuť z korona gov máš napísaný aj čas dokedy po prekonaní ochorenia je platný, pre dcéru sa mi nedá stiahnuť, a tú SMS o pozitívnom výsledku jej neuznali všade

mauduska
8. okt 2021

@veronika33 to čo myslíš je digitálny covid preukaz alebo green pas. Covid pass je 9 miestny kód, ktorý má každý, kto sa bol testovať / očkovať

veronika33
8. okt 2021

@janai1 ja som to potrebovala stiahnuť pred 2 týždňami a pre ňu mi vypisovala, že žiaľ asi bola testovaná ... proste pre ňu nemám, ale vyskúšam dnes, či mi to stiahne, keď hovoríte, že už sa to dá

veronika33
8. okt 2021

@mauduska áno myslím ten green pass, asi aj autorka otázky myslí ten

janai1
8. okt 2021

@veronika33 áno, ale zas to ma samozrejme chytak že nie zo všetkých 😀 takže nezaručujem...ale z niektorých vystavia o prekonaní aj po Ag

veronika33
8. okt 2021

@janai1 je to potom naozaj nespravodlivé, keď jej vyšiel pozitívny výsledok, tak už nesmela ísť nikde, ani si to potvrdiť PCR testom, bolo jej zle a bola nedeľa, tak sme proste išli do najbližšej MOMky, ktorá bola v nedeľu otvorená u nás, keďže my s manželom sme mali na ďalší deň ísť na očkovanie, potrebovali sme vedieť výsledok čo najskôr.

nevestickka
19. okt 2021

tu je k tomu cerstve info zo vcera - mozno este tento tyzden to zacne fungovat https://zive.aktuality.sk/clanok/g1b2pt6/nczi-c...