Mačka mi vbehla pod auto a mám rozbitý predok auta. Čo na to havarijná poistka?

kata1981
13. júl 2019

Potrebujem radu dnes mi vbehla mačka a mam rozbitu prednú masku auta všetko je plastové chcem to dat spraviť do Kii keďže ešte máme auto v záruke len manžel mi stále tu rozpráva že som mala mačku od fotiť je to potrebné ku poistke keď to dám cez havarijné poistenie.

stela01
13. júl 2019

@kata1981 a mačka ako dopadla ?

maris5
13. júl 2019

Obhliadkar si to pride nafotit. Kludne cez havarijnu poistku to daj opravit, len neviem ako je stret zo zverou, ci ti o nieco nenavysia poistne v dalsom obdobi.

fokuska
13. júl 2019

@kata1981 Nahlas to v poistovni a oni ti povedia. My to ako mame vediet? Kazda poistovna ma svoje podmienky a este aj v zmluvach mozu byt rozdiely.

kata1981
autor
13. júl 2019

@stela01 mačka ostala mŕtva ešte dobre že som nestrhla volant to bola pecka

natuska87
14. júl 2019

@maris5 Odhadca škody síce príde nafotiť, ale nie tú🐱...Zrejme, nebude čakať niekoľko dn=i...😀

maris5
14. júl 2019

@natuska87 len on vie zhodnotit ci to bola zrazka zo zverou alebo nie. Predpokladam, ze tam budu aj stopy krvi...

klarissa25
14. júl 2019

Mačka ti rozbila plast? To bol Garfield alebo co?

natuska87
14. júl 2019

@maris5 Ubezpečujem Vás, že až tak ´daleko nejdú...😀

natuska87
14. júl 2019

@klarissa25 Mne stará ,ťažká Octávka , pri cúvaní, narazila zadný nárazník...Škoda na pohľad nulová, pri odhadcovi / kuk zospodu/ škoda 700 e...Ale cícá...🐱

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natuska87
14. júl 2019

@klarissa25 😀😀😀

ivca88
14. júl 2019

@klarissa25 my sme trafili zajaca ked sme sli mimo obec 90 kou a mala si vidiet nas predny naraznik. Este aj svetlo mi vypadlo 🙈
Dakujem bohu ze muz nestrhol volant, lebo to bola rana ako z dela a ja som bola tehotná v zadu s druhou dcerkou.
Takze fakt sa to nezda, ale aj male zviera vie znicit auto.

siska53
14. júl 2019

@kata1981 a volala si policiu? Myslim,ze vtakych pripadoch je to potrebné kvoli poistovni..

kata1981
autor
14. júl 2019

@klarissa25 nooo neprajem ti bola to obyčajná mačka a škodu vie spraviť neskutočnú len jedno ďakujem že som ducha prítomného a som neszrhla volant. A ze ten co išiel hneď zanmou nenaparal do mňa lebo so hneď zastavila.

manifika
14. júl 2019

Ja som v decembri 2018 zrazila srnku. Volala som na 158. Srnka lezala chvilu na poli a kym som volala s policajtom,tam usla. Na aute som zvonka nemala ziadnu viditelnu skodu /iba srst od srnky/. S policajtom sme aa zhodli na tom,ze kedze srnka isla prec a nemam viditelnu skodu,je zbytocne,aby vyslal hliadku. Prisla som domov,manzel otvoril kufor na aute a tam som mala popraskane plasty 🙈 /nenapadlo ma tam pozriet,kym som volala s policajtom/. Riesila som to cez havarijnu poistku. Vsetko vyplatili,aly vyzadovali odo mna vypis hovorov od operatora,ze policia bola kontaktovana. Myslim si,ze by mi kratili poistne,keby som na policiu nevolala. Drzim palce!

candii
14. júl 2019

To čo bola za mačka? 😀 Ešte som nepočula, že by mačka rozbila niekomu auto.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kata1981
autor
14. júl 2019

@tanapeta Ďakujem za info zajtra uvidím ako dopadnem ešte som neriešila žiadnu udalosť a ďakujem ze si mi povedala o to náhradné vozidlo lebo mam aj ja nárok ďakujem.

kata1981
autor
15. júl 2019

Dievčatá všetko ok nafotene spísané už aj objednané všetko prešlo hladko. Nebol žiadny problém.

nini1010
15. júl 2019

Co to bolo za macku ze rozbila auto?to som este nepocula.No macku vylisujes ale ze by spravila skodu?

tribratri
15. júl 2019

@nini1010 ked prejdes macku tak ti nic nespravi (a zmesti sa pod podvozok), ale ked nahodou macka podskoci a ides rychlo, tak ti rozflaka celu masku

nini1010
15. júl 2019

@tribratri Ako nechcem byt necitliva,sice nemusim macky,ale kazdeho prejdeneho alebo zraneneho zvieratka mi je luto,ale raz mi nejde predstavit si ako mi tam ta macka podskoci 😁😁asi som len dlho nevidela skakat cez cestu ziadnu macku 😁

tribratri
15. júl 2019

@nini1010 a co ja som macka? tak hadam napne sval na nohe a to ju vymrsti do vzduchu.

inak si neviem predstavit ako jej mohla macka rozbit plasty, jedine ze by poskocila. alebo ma auto s 3cm vysokym podvozkom 😁