Potrebujem radu dnes mi vbehla mačka a mam rozbitu prednú masku auta všetko je plastové chcem to dat spraviť do Kii keďže ešte máme auto v záruke len manžel mi stále tu rozpráva že som mala mačku od fotiť je to potrebné ku poistke keď to dám cez havarijné poistenie.
Obhliadkar si to pride nafotit. Kludne cez havarijnu poistku to daj opravit, len neviem ako je stret zo zverou, ci ti o nieco nenavysia poistne v dalsom obdobi.
Mačka ti rozbila plast? To bol Garfield alebo co?
@klarissa25 Mne stará ,ťažká Octávka , pri cúvaní, narazila zadný nárazník...Škoda na pohľad nulová, pri odhadcovi / kuk zospodu/ škoda 700 e...Ale cícá...🐱
@klarissa25 😀😀😀
@klarissa25 my sme trafili zajaca ked sme sli mimo obec 90 kou a mala si vidiet nas predny naraznik. Este aj svetlo mi vypadlo 🙈
Dakujem bohu ze muz nestrhol volant, lebo to bola rana ako z dela a ja som bola tehotná v zadu s druhou dcerkou.
Takze fakt sa to nezda, ale aj male zviera vie znicit auto.
@klarissa25 nooo neprajem ti bola to obyčajná mačka a škodu vie spraviť neskutočnú len jedno ďakujem že som ducha prítomného a som neszrhla volant. A ze ten co išiel hneď zanmou nenaparal do mňa lebo so hneď zastavila.
Ja som v decembri 2018 zrazila srnku. Volala som na 158. Srnka lezala chvilu na poli a kym som volala s policajtom,tam usla. Na aute som zvonka nemala ziadnu viditelnu skodu /iba srst od srnky/. S policajtom sme aa zhodli na tom,ze kedze srnka isla prec a nemam viditelnu skodu,je zbytocne,aby vyslal hliadku. Prisla som domov,manzel otvoril kufor na aute a tam som mala popraskane plasty 🙈 /nenapadlo ma tam pozriet,kym som volala s policajtom/. Riesila som to cez havarijnu poistku. Vsetko vyplatili,aly vyzadovali odo mna vypis hovorov od operatora,ze policia bola kontaktovana. Myslim si,ze by mi kratili poistne,keby som na policiu nevolala. Drzim palce!
To čo bola za mačka? 😀 Ešte som nepočula, že by mačka rozbila niekomu auto.
Dievčatá všetko ok nafotene spísané už aj objednané všetko prešlo hladko. Nebol žiadny problém.
Co to bolo za macku ze rozbila auto?to som este nepocula.No macku vylisujes ale ze by spravila skodu?
@kata1981 a mačka ako dopadla ?