Je pravda,ze policia ma zoznam osob,ktore maju nariadenu domacu karantenu?
@pribinak lebo dostala som taku info...ale teda pochybujem
Áno manžela tak kontrolovali policajti,keď bol v karantene 🙂
Tak SP má zoznam osôb, ktoré majú karanténnu PN. To sú údaje, ktoré môže mať polícia k dispo. Plus tí, čo prichádzajú zo zahraničia a musia sa elektronicky registrovať a potom byť v karanténe, tak aj tých zoznam majú. Ale napríklad ak som covid pozitívna a nejdem na PN, len ostanem doma, tak to nevedia podľa mňa.
Ano, moze im dat info hygiena, alebo socialna poistovna, alebo osetrujuci lekar. Policia ma pravo na tieto informacie a moze kontrolovat dodrziavanie karanteny.
Neviem, ale kamosku boli skontrolovat policajti. Mojho muza dnes zeny z hygieny
Keďže je núdzový stav a porušenie karantény sa rovná všeobecnému ohrozeniu, na kontrolu vraj chodia skôr policajti 🤷♀️
Môjmu mužovi volali ci dodržiava no je v nemocnici nevie odkiaľ as z PCR testu
@petulda333 a tie môžu chodit? a ked si niekdo vybavuje opaterne nepridu len Vypočuvaju cez telefon a nepriznaju .... škoda slov
@zdena1990 tak karantenu asi cez tel neskontroluju, nie?! A ze nepriznali, no to nebude kvoli tomu, ze neboli osobne. Moja svokra ziadala na mamu (90) pred 3r,babka nechodiaca, treba ju kupat, krmit atd a neuznali, vraj je babka sebestacna
Ano majú bratranec bol v karanténe a 3x ho boli skontrolovať či je doma zavolali mu a musel sa ukázať na okne
a nemas to jedno? Raz mas nariadenu karantenu, tak v nej mas aj ostat.
Možno v Rakúsku, ale tu určite nie