Ahojte neviete očkovana osoba má nárok na pcr test zadarmo ak bola v kontakte s pozitívnym ? Ak je bez príznakov....
Áno, keď ideš cez korona.gov
@nyusika aj keď nezadas príznaky len kontakt? Stačí to? Nie že si to vyuctuju
Úplne v pohode po prihlásení cez korona.gov
cez korona.gov.sk sa zaregistrujete na pcr test ze ste boli v kontakte, malo by to byt zadarmo
Tak zadaj príznaky🙂
A svojmu dr nemusím hlásiť že som sa prihlásila? Až keby som bola pozitívna? V karanténe nie som lebo som očkovana.
@alenah31 a bola si v kontakte?
hej - v práci, tiež očkovaný kolega.
Dieta v skole bolo pozitivne.Ucitelka ockovana bez priznakov bolo sa testovat nahlasila triefu ktoru uci
ženy ale ešte v septembri - žeby sa niečo menilo? Ja som nič nepostrehla.
@alenah31 aj meno s kým si bola? A v sms prišlo že platené? Tak to tam nepôjdem.
ja som totiz zatial bola len tak, ze som mala nadchu, kasel, sla som cez stranku korona.gov.sk a vtedy pcr test bol bezplatny
áno aj meno kontaktu som zadala - ale nemala som príznaky - bez uvedenia kontaktu ma to ďalej nechcelo pustiť registrovať.
A deti to majú tiež platené ? Keď je trieda zavretá či oni neplatia ja som prihlásila aj syna
Tak to by ma tiez zaujimalo. Tiez sme zavreti momentalne. Mame sice doma nejake domace samotesty ale pcr su presnejsie.
@alenah31 este mi povedz prosim ta do sms ti prislo ze to je platene? da sa teda termin zrusit? ci ako si to riesila?
nie neprišlo - to som sa dozvedela na mieste. Tam sa opýtal či teda chcem alebo nechcem ten test, či má tlačiť pokl. doklad. Platila som 56€.
nie - len ako príznaková.