Dobrý deň, môžte mi prosím poradiť? Môj lekár ma nechal v karanténe, napriek negatívnemu antigenovemu testu, lebo má podozrenie u mňa na covid. Poslal ma preto na PCR test, na ktorý idem už zajtra.To je ok,len problém je ten, že dnes bol doma so mnou môj manžel aj moje dieťa. O malú sa mi nemá kto postarať iba manžel, môže ísť na pandemickú Očr kým sa mi potvrdi alebo vyvráti podozrenie na infekciu? Naše dieťa nechodí ani do škôlky a ani do školy, kým sme v práci starajú sa o ňu moji rodičia. Má môj muž vôbec nárok na takúto Očr? Ďakujem za info.
@fiafia lebo mám vysoké teploty a necítim sa dobre, dcérka má 4 roky a neviem si.predstavit ju nahanat po byte keď by tu manžel nebol.
@amedeofelisa keďže dieťa nechodí do škôlky a muž chodí do ráce- tak na dieťa jedine klasická OČR....ak máš horúčky tak na OČR môže ostať aj s tebou....ak sa ti potvrdí Covid ostávate v karanténe celá domácnosť , muž pandemická PN....
@mogaa ďakujem za info, najskôr teda asi pôjde na Očr so mnou.
@amedeofelisa nech si vezme ocr na teba kedze si chora
Celkom nechápem. Načo to ocr keď si doma? A ešte nieje pozitívny test. Ak áno ostáva muž v karantene