Ahojte žienky...idem za vami s otázkou,4.4.bolo rok co som pn,vzdy na konci mesiaca som si chodievala k lekarke pre listok na peniaze,chcem sa spytat,ako to bude teraz po roku pnky ked uz nebudem dostavat nemocenské?Cakam na predvolanie o invalidny a pn budem aj po roku...Treba nadalej chodit pre listok aj ked uz koli peniazom nieje potrebny?Zamestnavatel mi povedal ze by bolo dobre mu to posielat aj nadalej koli tomu aby vedel ze som nadalej pn,je to pravda?A budem ho musiet nasledne poslat aj do socialnej poistovne ako doteraz?Vystavi mi lekarka papier na peniaze aj ked uz nebudem poberat nemocenske len koli zamestnavatelovi?Chcem jej zavolat ako s tym dalej ale najskor som chcela vediet vas nazor.Dakujem za kazdu radu😉
@babulka97 ja som najskor listok posielala aj po roku pn a sestricka mi nan pisala ze pn bez naroku na nemocenské...posielala som to hlavne koli zamestnavatelovi aby vedel ze som pn aj nadalej,neskor uz sestricka povedala ze to nieje treba posielat mu lebo on ma neplati ked som na pn a do socialky je to zbytocne ked mi uz ziadne peniaze po roku nedaju,tak som nic neposielala az pokym mi nedali invalidny...
@zdychavska ďakujem
@zdychavska aj ste zistili že čo? O pár mesiacov budem v podobnej situaciii