Ahojte, momentálne som na dovolenke do konca budúceho týždňa a poštu zo schránky nám vyberá suseda. Dnes mi poslala, že mi prišiel list priamo do schránky z mestského úradu. Keďže ho budem môcť otvoriť až budúci týždeň, tak mi vŕta hlavou, čo to môže byt podľa vás? Aké typy zásielok posielajú z mestského úradu? 😂
@pralinka25 je tam nejaká výzva. Ale netuším vôbec čo to môže byt
Mas mestsky byt? Nejake podlznosti?
Máš zaplatené smeti a daň?
@martinkatinka vôbec práveže. Preto mi to vŕta hlavou. Smeti, dane, všetko zaplatene.
ale na tej obalke by malo byt to spisove cislo a tam byva skratka referatu. a to je v obycajnej obalke? nie v doporucenej?
@pralinka25 úplne obyčajná obalka, preto som z toho prekvapená. Je tam napísané KO/85 výzva.
Komunálny odpad nemáš zaplatený.
pozri si vasu stranku mesta. tam mate odbory a referati. ktora skratka by sa hodila. ale tiez sa priklanam k smetiam asi.
@teki1 Fuha, ďakujem. To mi je zvláštne, pretože toto mám uhradené 100%. No nič, zistím teda budúci týždeň, ale som v strese, nezvyknem dostavať takéto listy 😂😂 ďakujem vam pekne.
mozno vam chcu dat smetnu nadobu ak zijes v dome. lebo vyzva o nedoplatku by asi bola v doporucenej do vlastnych ruk
Možno ešte z roku 1985🤣 To bude krásna suma aj s úrokmi za omeškanie.😇
Alebo je to číslo domu?
Ak chceš mať kľud zavolaj si na mestský úrad. Možno aj po telefóne ti povedia
A že by to sousedka otevřela a přečetla? (asi záleží, jaké máte vztahy, ale nic supertajného to nebude, když to přišlo do schránky).
mala by tam byt spisova znacka a tam aj skratka odboru