List prvej triedy prišiel až na štvrtý deň

mariamagdalena212
13. aug 2020

Ahojte prosim vás stalo sa vám niekedy (mne doteraz nikdy) že doporučený list prvej triedy neprišiel a to je dnes 4 deň? 😭 Bola som na poste mam poslať reklamáciu a ta trvá 30 dní... Je to dosť dôležitý papier a som z nervami v koncoch.

korunka1
13. aug 2020

@mariamagdalena212 a v sledovaní zásielok si pozerala, kde skončila jeho púť?

mariamagdalena212
autor
13. aug 2020

@korunka1 nikde píše mi ze je v preprave. 10.8 bol odoslaný na poste v Nitre.

korunka1
13. aug 2020

Ach pošta....

bramc
13. aug 2020

Niekedy sa stane ze sa odlepi ten podaci stitok z listu, potom ho nezaznamenaju/nezoskenuju pri prichode na postu.. treba sa na postu ist opytat, dohladuju potom ako obycajnu zasielku..akteda dorazil vobecxx.. drzim palce

nini1010
13. aug 2020

Stalo a vies co ti odpovedia ked podas oficialnu staznost?Ze teda ako sorry,ale pri tolkej poste co oni dorucuju sa to proste moze stat.Nech zije Slovenska posta nepriatel zakaznikov.Raz mi odmietla jedna zamestnankyna poslat zasielku ktoru mi oni sami na tej iste poste dorucili,lebo ze je PRILIS MALA (???).Proste vracala som tovar kupeny na eshope ktory mi dorucila DP na postu.Ne druhej pobocke posty mi ju pekne vzali a poslali.Podala som staznost.Vies co mi napisali??Ze to nie je mozne vyriesit lebo je to moje slovo proti jej a tvrdi ze ona nic take neurobila.Ako so vsetkou uctou k zamestnancom-Slovenska posta je jeden grc a nechapem ako mozu oni v dnesnej dobe este s tskymto pristupom vobec robit biznis.

korunka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mariamagdalena212
autor
13. aug 2020

Som dosť sklamaná z toho. Ešte mám malú nádej že to predsa len príde.... Ale ako hovoríte vy, s kľudom Angličana mi povedali na poste, že treba podať reklamáciu a je na to mesiac a ešte ma vlastne poučili že mám listy posielať nie poštou ale kuriérom aby sa to nestratilo. To kde sme?

fokuska
13. aug 2020

@nini1010 Toto odpisali mne na kazdu staznost - ze nevedia preverit hodnovernost tvrdenia, lebo ja tvrdim nieco ine ako zamestnankyna posty :D :D :D jasne, lebo ja nemam co robit, lebo sa nudim, tak si idem vymyslat problemy a stazovat sa.

Rovnako tak vobec nerucia za obycajne zasielky - tam je to 50:50 bud pride, alebo nie a ked nie, tak ani nemas sancu po tom patrat. Naco potom za to beru peniaze. Rovnako tak clovek zaplati doporucenu zasielku ale vlastne nema istotu ze oni to dorucia. To ako keby som zaplatila v restauracii vopred a moze sa stat ze moje jedlo nakoniec nedonesu.

zuzanka.zuzu
13. aug 2020

ano, MALA zásielka, aj ja mám skúsenosti 👍 našťastie som z BA a stačilo zájsť 5 min. pešo na ďalšiu poštu, kde mi zásielku prevzali... mimochodom použila som balík-krabičku z inej zásielky, ktorú mi cca mesiac predtým doručili cez poštu (nie kuriér) 😂 tak som pochopila, že proste len táto pracovníčka mala nejaký problém

nini1010
13. aug 2020

@zuzanka.zuzu presne toto aj ja.Pozeram ze mi napisalo dp,ale myslela som SP.proste posta mi balicek dorucila ale uz ho nechcela odoslat spat.Chore 🤦‍♀️ Ja som sa tak minule zas rozculila za okienkom ked som posielala balik do Ciech,vieme vterci ze to nestoji tiez najmenej.Platim a pani ma presviedca ze aby som si to radsej poslala doporucene aby sa mi to nestratilo.Tak som sa jej spytala ci jej pride ako uplne normalne ze mi predava sluzbu za ktoru pyta peniaze a jednym dychom dodava ze ono sa to moze aj stratit a nedorucia to.Proste na hlavu postavene.Ja viem ze taketo praktiky a jednanie so zakaznikmi byvali kedysi bezne ale zijeme dobu ked aj tie najvacsie korporacie otacaju,maju oddelenia zakaznickej skusenosti,vedia komunikovat so zakaznikmi,kompenzovat,ospravedlnovat sa a tato spolocnost si zije stale svoj sen ze oni to nepotrebuju.Neviem dokedy,ale navzdy im.to nevydrzi.

3petka
13. aug 2020

@mariamagdalena212 Tak ale doporučný list si treba vyzdvihnúť ak preberajúci nebol zastihnutý a na to má 18 dní nie?

fokuska
13. aug 2020

@nini1010 "Mozu" si to dovolit, lebo su monopol. Keby prisla konkurencia, tak by uz davno skoncili, alebo by sa museli radikalne zmenit.
Ale co sa rozculujeme, ze nevedia zabezpecit primarnu sluzbu, ktoru maju poskytnut, hlavne ze si na poste mozeme kupit avivaz, vtipne tricka, hrackarske auticko, omalovanku, vonnu sviecku, sprchovy gel...

Mna uz tiez presviedcali, zenemozem nieco poslat ako list, ale musi to byt balik a ked som sa ohradila ze sucet stran splna predpisane rozmery pre listovu zaselku, tak to pani neochotne premerala a zamrmlala "no dobre...", alebo mi tak isto odmietli prijat zasielku, lebo je prilis mala, tak som musela dokupit vacsiu obalku. A pocas covidu kym boli prisne opatrenia, tak stala pri dverach posty, pocitala kolko ludi vojde dnu a pytala sa kto co potrebuje - ked som povedala, ze len obycajne poslat zasielku, tak mi ju vzala z ruky a len tak z hlavy trepla sumu - bez vazenia :D

mariamagdalena212
autor
13. aug 2020

@3petka neviem ci sme sa pochopili ale doporučený list neexistuje. Stratil sa.

fokuska
13. aug 2020

Admini urobili opat raz "skvelu" pracu pri meneni nadpisu - list prvej triedy prisiel az na stvrty den - pricom autorka jasne pise, ze uz su to 4 dni a este stale neprisiel a dokonca ani na poste nevedia kde je, kedze stale svieti ze je v preprave...

mariamagdalena212
autor
13. aug 2020

@fokuska samozrejme podstata príspevku úplne inde