List do sociálnej poisťovne

2. aug 2022

Ahojte som PN. A zbytocne sa mi nechce chodit hore dole do socialky kedze ju mam az 20km od domu.. chcem im to poslat postou jedna sa o tehotensku davku prosim Vas mam to poslat na pobocku v NR? Alebo kde .. najlepsie asi doporucene aby som mala doklad o tom ze som to poslala

iv007
2. aug 2022

Podla sidla zamestnavatela kde pracujes.Kontakty najdes na socpoist.sk

lilinka88
2. aug 2022

Ak ide o žiadosť o tehotenske, môžeš to odoslať aj online, ako nájdeš na stránke SP. Miestna príslušnosť je podľa sídla zamestnávateľa,ale pobočky si medzi sebou doklady prepošlú

autor
2. aug 2022

@iv007 naposledy ked som mala problem,ze nebola vyplatena PN za dany mesiac .. ked som volala tak ma prepojili do BA.. ze tam ma maju na starosti 🤷‍♀️ tak som neni ista .. alebo radsej zavolat a tak sa informovat.. 🤷‍♀️

autor
2. aug 2022

@lilinka88 dostala som papier od gynekologa ktory mi ho vyplnil a mam to poslat do socialky

lilinka88
2. aug 2022

Platí to,čo som ti napísala,o tehotenské môžeš požiadať on-line, stačí si pozrieť stranku SP.
Ak chceš poslať poštou, buď podľa zamestnávateľa alebo miesta tvojho bydliska a pobočka prepošle kam patrí

tinkavvv
2. aug 2022

Ziadala som online. Papier som pripojila ako prilohu.

lucinka5051
2. aug 2022

Ahoj ak ide o tehotensky prispevok teraz som to riesila...papier si vypln odfot a vsetko sa da urobit online 🙂 maju e formular ktory vyplnis, nahras podpisanu papierovu formu a tam si aj vyberies kam to poslat podla sidla zamestmavatela...do tyzdna som mala rozhodnutie doma 🙂

ropucha6
2. aug 2022

Ako ti pisu, urob to online, je to jednoduche

simona92101
2. aug 2022

@lilinka88 ja online neodporucam, podala som online,mam aj podacie cislo a zial neprislo im to 🤷‍♀️ posielala som dodatocne postou

lilinka88
2. aug 2022

@simona92101 tak isto sa môže stratiť poštou 🤷 autorka to nechce riešiť osobne, toto má najjednoduchšie

autor
4. aug 2022

Tie ktore ste vyplnali online mozte mi napisat kde si davali prilohu lebo ja ked idem uz potvrdit posledny krok .. nikde to nemam ze by som to vlozila.. dakujem

lucinka5051
4. aug 2022

Priloha sa prikladala skor, hned ako sa vyplnali psobne udaje

nelinka888
4. aug 2022

Mnoho vecí sa dá teraz už vybaviť cez online formuláre a to je podľa mňa zvlášť v tejto dobe super. človek aspoň nemusí nikam chodiť

autor
4. aug 2022

@lucinka5051 asi toto hore vsak? Nevsimla som si

lucinka5051
4. aug 2022

Myslim ze ano..skuste 🙂 nahrat len kopiu kde je vas podpis 🙂

autor
4. aug 2022

@lucinka5051 ja to tam dam ale nikde mi neukazuje ten subor ze som ho tam dala 😃 🤦‍♀️

lucinka5051
4. aug 2022

Treba dat aj ulozit vypnenu ziadost asi..presne si to nepamatam ale urcite to tam islo dat 🙂