Ahojte som PN. A zbytocne sa mi nechce chodit hore dole do socialky kedze ju mam az 20km od domu.. chcem im to poslat postou jedna sa o tehotensku davku prosim Vas mam to poslat na pobocku v NR? Alebo kde .. najlepsie asi doporucene aby som mala doklad o tom ze som to poslala
Ak ide o žiadosť o tehotenske, môžeš to odoslať aj online, ako nájdeš na stránke SP. Miestna príslušnosť je podľa sídla zamestnávateľa,ale pobočky si medzi sebou doklady prepošlú
@iv007 naposledy ked som mala problem,ze nebola vyplatena PN za dany mesiac .. ked som volala tak ma prepojili do BA.. ze tam ma maju na starosti 🤷♀️ tak som neni ista .. alebo radsej zavolat a tak sa informovat.. 🤷♀️
@lilinka88 dostala som papier od gynekologa ktory mi ho vyplnil a mam to poslat do socialky
Platí to,čo som ti napísala,o tehotenské môžeš požiadať on-line, stačí si pozrieť stranku SP.
Ak chceš poslať poštou, buď podľa zamestnávateľa alebo miesta tvojho bydliska a pobočka prepošle kam patrí
Ziadala som online. Papier som pripojila ako prilohu.
Ahoj ak ide o tehotensky prispevok teraz som to riesila...papier si vypln odfot a vsetko sa da urobit online 🙂 maju e formular ktory vyplnis, nahras podpisanu papierovu formu a tam si aj vyberies kam to poslat podla sidla zamestmavatela...do tyzdna som mala rozhodnutie doma 🙂
Ako ti pisu, urob to online, je to jednoduche
@lilinka88 ja online neodporucam, podala som online,mam aj podacie cislo a zial neprislo im to 🤷♀️ posielala som dodatocne postou
@simona92101 tak isto sa môže stratiť poštou 🤷 autorka to nechce riešiť osobne, toto má najjednoduchšie
Priloha sa prikladala skor, hned ako sa vyplnali psobne udaje
Mnoho vecí sa dá teraz už vybaviť cez online formuláre a to je podľa mňa zvlášť v tejto dobe super. človek aspoň nemusí nikam chodiť
@lucinka5051 asi toto hore vsak? Nevsimla som si
Myslim ze ano..skuste 🙂 nahrat len kopiu kde je vas podpis 🙂
@lucinka5051 ja to tam dam ale nikde mi neukazuje ten subor ze som ho tam dala 😃 🤦♀️
Treba dat aj ulozit vypnenu ziadost asi..presne si to nepamatam ale urcite to tam islo dat 🙂
Podla sidla zamestnavatela kde pracujes.Kontakty najdes na socpoist.sk