Lehota na vydanie pasu

4. jún 2023

Ahojte, stalo sa Vám niekomu, že Vám pas neprišiel načas v danej lehote? Napr. že ste mali klasicky 30-dňovú lehotu a neprišiel v tej lehote ale niekoľko dní po?

kvietok2012
4. jún 2023

Vzdy pride do 30 kalendarnych dní.

autor
4. jún 2023

@kvietok2012 Dakujem, tak snad, lebo zajtra je posledny mozny den, tak sa uz stresujem za dovolenku🙈 snad sa teda nestalo nikomu, ze prisiel aj par dni po lehote

kvietok2012
4. jún 2023

Chod na odd.dokladov kde ti ho robili a opytaj sa, ze v akom je stave...

autor
4. jún 2023

@kvietok2012 nevedeli povedat, ze mam pockat, ze zajtra je posledny den lehoty a ked tak az potom to riesit ... Ochota no....

kvietok2012
4. jún 2023

Co nevedeli povedat, ze v akom je stave? Ved naťuka rodne čislo a vidí to, trochu ochoty by nezaškodilo..zajtra tam chod a spytaj sa..

domiklik
4. jún 2023

No mňa neinformovali ani po 60 dňoch... Na 61 som si ho bola vziať.... V skutočnosti prišiel asi po týždni, len neposlali info... Tvoj je pravdepodobne už tiež hotový, len sa ti neunuvali nič poslat

kvietok2012
4. jún 2023

@domiklik to funguje tak, ze ked sa v systeme preberu doklady, tak sa na tie vsetky tel.čisla odošlu sms. Co myslis, ze to pracovnicky posielaju kazde rano kazdemu sms z prac. mobilu? 🙂
Pozri či mas dobre čislo na ziadosti uvedene...

maranco
4. jún 2023

Na papieri máš vytlačené číslo žiadosti.
Zadaj ho sem https://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania... a uvidíš čo je s tvojím PASom.

domiklik
5. jún 2023

@kvietok2012 na žiadosti som mala dobre telefónne číslo, rovnako 2 kamošky, čo dávali robiť pásy deťom v rovnaký deň ako ja, nikto sms nedostal... Ja neviem ako to funguje, resp. Nefunguje

autor
5. jún 2023

@maranco tá stránka žiaľ nefunguje moc dobre, aj po vyzdvihnutí OP mi stále vypisovalo to isté, nie je to velmi aktualne....

autor
5. jún 2023

@kvietok2012 tiez som bola prekvapena, ona to nevidela tak volala niekam a ju odbili s tym ze naco to riesim ked som este v lehote a to som to riesila v piatok a dnes je posledny den lehoty.... Otras proste....

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daisy_kitty
9. jún 2023

Ahoj, dostala si nakoniec pas v lehote? Ci mal par dni meškanie? Riešim podobný "problem".

autor
9. jún 2023

@daisy_kitty Ahoj, po lehote, dokonca keď som volala posledný deň lehoty tak nebol ani vo výrobe a povedali mi, že ak chcem mať istotu, že pas budem mať načas, nech si vybavím nový zrýchlene za 99€ a za dva dni príde, no drzé, keďže chyba bola na ich strane a ja som si už za ten pas raz platila, čo ti poviem 🙈 riešila som to potom cez políciu v inom meste a tí mi to vybavili hneď, že to prišlo na druhý deň, ale urgovali to... Určite to choď urgovať, snáď narazíš hneď na prvýkrát na ochotných ľudí

daisy_kitty
9. jún 2023

No dnes je to 28 deň, v pondelok 31 deň, a teda tiež mi nič nevedeli povedať, že kde to je. A teda tiež mi odporučili ze mam si dat zrýchlený. No ďakujem, už im ani cent nedám navyše 🙈 Mohli dať hneď vedieť pri vybavovaní, ze nestíhajú do 30 dní.

tehulka2011
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. jún 2023

Je to choré, veď zato si ľudia idú vybaviť pas o mesiac skôr ako potrebujú, aby neplatili toľko a nie ešte budú hovoriť o tom, že nanovo si vybavovať a stovku platiť... Na druhej polícii na mňa pozerala pani, že to nemyslíte vážne, že vám toto povedali... aspoň, že sa nájdu ešte aj normálni a schopní ľudia... Skúste to cez nejaké známosti riešiť, ak máte a potrebujete ho súrne

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvietok2012
9. jún 2023

Baby ale tie pracovníčky za to nemôžu...pasy, op,vp sa vyrabaju v BA...oni len poslú ziadost, doklady sa vyrobia a poslu sa na pracovisko....tá úradníčka NEVIE , kedy sa vyrobí/nevyrobí...

autor
9. jún 2023

@kvietok2012 ja viem, že to robia v BA, narážala som na ochotu pracovníčok... Na jednom mieste ma odbiju, nech si platím znova a na druhom mieste nemajú problém zavolať do BA a urgovať to tak, že mi to hneď dajú do výroby a na druhý deň to mám.... Ide dosť o ochotu, keby nemam zajednanu dovolenku tak ok, nevadi mi počkať, ale ešte predtým ked som volala týždeň pred, tak že načo to riešim, veď som v lehote a lehota musí byť dodržaná a zrazu lehota dodržaná neni... Kľudne mohla ísť informatívna sms, ze doklad pride po lehote a predpokladaný dátum, lebo na druhom pracovisku toto vedeli, že to chodi po lehote.. a clovek sa potom aspoň vie zariadiť, ale nie tvrdiť, ze samozrejme pride to v lehote a ked uplynie tak mi povedia zaplat si znova..

jafko22
19. jún 2023

Ja a žena sme si dávali robiť (Trnava)30.5 a letíme 28.8 tak snáď až toľko meškať nebudú .ale dcére sme dávali robiť 25.5 a zatiaľ nic.dost sa to začalo riešiť aj na FB už že to všetko mešká..zatiaľ je to v priemere čo pozerám .cca 5 dní .

silvinka26
25. jún 2023

Ja som si dávala robiť 22.5.v Prievidzi a stále ho nemám. 30 dni už preslo. Cez internet svieti len že žiadosť prijatá. Tiež chceme ísť na dovolenku na konci augusta, ale teda v priebehu budúceho týždňa aa pojdem informovať.

lady6161
17. apr 2024

@silvinka26 dobry den.. Kolko Vam prisiel po lehote ? Riesim teraz podobny problem .davala som robit v prievidzi a tuto sobotu bude posledny den a zatial nic ... a buduci tyzden mame cestovat 🤔🤔🤔

efelinka2002
30. máj 2024

Nám mal byť pas vystavený do 22.05.a stále sme nič nedostali, takže sme uz týždeň po lehote. Keď som si dnes cez internet overovala stav žiadosti (o 2 týždne cestujeme do zahraničia) , vyhodilo mi len, že žiadosť je prijatá ☹ Počkám ešte do pondelka a ak sa nič neudeje, budem musieť zájsť na políciu.

kvietok2012
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lady511
30. jún 2024

@efelinka2002 ahoj prosim tá ako si dopadla s pasom ?kolko dni po?ti prišla SMS ???

efelinka2002
19. júl 2024

@lady511 Ahoj, prepáč, dlhšie som tu nebola. Ja som napokon žiadosť o vystavenie pasu urgovala cez kontaktný formulár na stránke ministerstva vnútra v rovnaký deň, ako som sem dávala príspevok (30.05.). Urgovala som to vo štvrtok a v pondelok mi prišli sms-ky, že si môžem prísť vyzdvihnúť pasy 🙂 Urgencia našťastie pomohla a mohli sme cestovať 🙂.