Kúpa auta mimo okresu

mamanadruhuu
6. mar 2021

Ahojte. Dnes si idem konečne pre auto 14 km je to cez okres, môžem sa nejak preukázať okrem negatívneho testu? ( je to niečo, čo potrebujem aj skrz detí, aby som sa mohla s nimi pohybovať napríklad k lekárovi atď), auto už mám isté, len si preň idem. Ďakujem.

janai1
6. mar 2021

@mamanadruhuu ak ta aj niekto zastaví, normálne im vysvetli situáciu... Aj policajti sú len ľudia 💁‍♀️

sonetta
6. mar 2021

@mamanadruhuu nám bolo povedané z ministerstva vnútra ze kúpa auta nespadá pod výnimky a mame smolu a čakať, kým neskončí zákaz vychadzania a núdzový stav

najk
6. mar 2021

@sonetta to je vyborne. Do prace clovek chodit musi, ale ako sa tam ma dopravit nikoho nezaujima. My zas staviame dom v inom okrese. Kopec ludi tam pracuje a my si to nemozeme ist ani skontrolovat :(

solange7
6. mar 2021

@mamanadruhuu kludne mozes ist. Nejdes sa nikam zgrupovat len si ides vyzdvihnut auto. Aj my sme boli v piatok po auto 50km za okres. 2x nas zastavila hliadka, po ceste naspat som len fukala a smerom tam, sme s muzom len povedali, ze ideme po auto. Policajt sa spytal, ake sme si vybrali, pokecali sme a isli sme dalej.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
solange7
6. mar 2021

@najk ale co by si nemohla. Je to tvoj majetok a prebiehaju na nom prace, ktore musis kontrolovat.

najk
6. mar 2021

@solange7 to nie je vo vynimkach

skaredekacatko
6. mar 2021

@mamanadruhuu svokra kupovala auto mimo okres sli sme svokor svokra muz ja a nik nas nekontroloval na hraniciach stali policajti a nic.

solange7
6. mar 2021

@solange7 no a? Tak si nechas sfusovat barak, alebo nechas vstupovat na svoj pozemok ludi bez tvojho dozoru? Cim viac vynimiek by bolo vypisanych, tym viac by ludia spekulovali. Nikto ta nebude za toto pokutovat, nema to ziadne opodstatnenie. Tie pravidla su nastavene tak, aby kazdy konal podla zdaveho rozuu a usudku. Ty sa nejdes na ten dom socializovat, len si chceš skontrolovat objednavku prac, ktore si si zaplatila.
Nornalna vec.

solange7
6. mar 2021

@najk tu vyssie som chcela spomenut teba. Ale omylom som klikla na seba a odpovedala sama sebe. 😀

najk
6. mar 2021

@solange7 no len je otazne, ci aj policajti by mali rovnaký nazor. Bojime sa na to spoliehať. To by sa ozaj mohol vyhovorit kazdy :( pritom ked tam manzel bol v case ked sa dalo chodit medzi okresmi, našiel tam naozaj zasadnu chybu v elektrike. Vyslovenie ohrozenie poziarnej bezpecnosti. Platime stavebny dozor, takze kontrolu mame, aj fotky, ale nevychyta vsetko.

mamanadruhuu
autor
6. mar 2021

Tak nakoniec všetko dobre dopadlo ani jeden policajt, už to ísť v pondelok prepísať 🙂
A ak sa narazí na policajtov ktorí sú milý žiadny problém, kamoškin manžel dostal pokutu, za to, že bol v obchode v okrese kde chodí do práce, ale býva v inom.. Takže človek sa obáva všetkého 🙂 ďakujem za rady