Pekný deň každému,
aký máte názor, skúsenosti, ktorá poisťovňa je najlepšia?
Ak by ste menili, tak na akú zdravotnú poisťovňu?
No, asi najhorsia je VsZP... tie zvysne dve je asi jedno ktora... (uz len ten prvy benefit na zuby hovori "za vsetko"...
https://www.prepoisti.sk/sektor/osobne/verejne-...
@zic za mňa všzp, kazdému prepustili všetko do pár týždňov, aj lieky aj ošetrenie zubov, dieťatu celú sumu za fixný strojček na zuby, za posledné roky som nikdy nemala neskôr.vyšetrenie kvôli poisťovni. Mám opačné skúsenosti,.susedu odmietli v aj hospici lebo má dôveru, keby mala všzp brali by ju hneď
@zic inak ako si čítam tu tvoju stránku co si dal, dosť zavádzajúce informácie tam sú k všeobecnej a veľa aj chyba. Absolútne neaktuálne to je. Najnovšie ma napríklad všeobecná 100 eur na okuliare pre dospelých a veľa iných benefitov, pekne onicom stránka teda. Odporúčam dostudovat.
@777januska777 tu stranku som dal prvu co vyhodil google... urcite je ich viacej... aj aktualnych... V kazdom pripade z vlastnej praxe a ludi v okoli (asi ma ocividne kazdy vlastne skusenosti) je Union a Dovera omnoho lepsie ako VsZP... kazdemu podla gusta
@zic ja mam skúsenosť s každou poisťovňou, keďže v okolí mam dostatok ludi z každej poisťovne. A nedá sa povedať, ktorá je lepšia. Každá má svoje výhody a svoje nevýhody. A aj tie výhody ci nevýhody sa menia každý rok u inej poisťovne. Takže najlepšie je si naštudovať stránku každej poisťovne a spísať si benefity. Tvoja skúsenosť je ale chybna a si zaujatý a to je nesprávne.
@777januska777 vidis a ja vychadzam z uplne rovnakych skusenosti ako ty - kopec ludi okolo mna a stazuju sa na VsZP... tak mozno je to urcita bublina (vek, problemy)... poradil som najlepsie ako som vedel...
Ja aj syn máme všeobecnú, sme spokojní. Zatiaľ sme nestretli lekára, ktorý by s nimi nemal zmluvu, napriek tomu, že je okolo nich každý rok rušno. Dokonca ani v zahraničí nebol nikdy problém. Ja som zažila hospitalizáciu v ČR, brat hospitalizáciu a operáciu v IT počas dovolenky, oboje preplatené v rámci bežného poistenia.
Nemenila by som, načo? Len preto, že to na mňa odvšadiaľ vyskakuje?