Ahojte,
Viete mi niekto poradiť ohľadom výberu zdravotnej poisťovne??? Zaujíma ma hlavne, ktorá poisťovňa má najlepšie benefity týkajúce sa očnej starostlivosti a okuliarov pre deti..
Vopred ďakujem za každú radu 😉
@adriana237 neviem porovnať, ale union má v tomto nejaké benefity, prišlo mi to do mailu, ale už som vymazala. Mrkni na stránke, tuším tam bolo 70€ na rám pre deti a ešte niečo.
@adriana237 vyberať poisťovňu kvôli okuliarom je trošku scestné. Vyberieš si takú, nedajbože dieťa vážnejšie ochorie a bude ti úprimne jedno čo má s okuliarmi a aký príspevok si naň dostala. Vyberaj podľa zdravotnej starostlivosti. Takže jedine všeobecná
@viestta bohužiaľ mám v okolí ľudí čo majú vážnejšie choroby, dedičné, nevyliečiteľné a priamo ich ošetrujúci lekári im odporúčali vždy všeobecnú práve kvôli problémom s liečbou. Riadim sa aj podľa toho. To mi príde viac dôležité ako príspevok na okuliare alebo zuby. V reklame to vyzerá dobre ale je to taký lapač klientov
@kkovacovaktak čakacie doby na vyšetrenia sú extrémne odlišné... Vo všeobecnej trvalo 3 mesiace kým mi schválili liečbu, v unione 2 týždne
@kkovacovak rozsah zdravotnej starostlivosti urcuje zakon.
@adriana237 union od noveho roka bude mat 150 e balik