Ktorá zdravotná poisťovňa je lepšia?

t1nusa
30. jún 2024

Ahojte, zvažujem zmenu zdravotnej poisťovne. Momentálne mám Dôveru, kde nie som až tak spokojná. Rozhodujem sa medzi Unionom a VŠZP - ktorú z nich odporúčate a prečo? Mám ročné dieťa, rada by som prešla do takej poisťovne, kde budeme mať obe benefity.

slavomira236
30. jún 2024

@t1nusa tak lazdaa nejake benefity
Co sa tyka babatiek tak prave ta dovera.. ja vseobecnu zvyla vyuzivat len zuby to padlo .

amonet
30. jún 2024

pre deti union

egonsk
30. jún 2024

@t1nusa najlepsia je ta, s ktorou ma podpisanu zmluvu vacsina tvojich lekarov v okoli. 😉

e1i
30. jún 2024

@t1nusa ja mam union od zaciatku aj deti a muz presiel tiez z vszp. Vaetci sme spokojni. Starsia je predcasne a nikdy nebol ziadny problem ci s dr ci s terminmi.. a benefity super.

ivuska027
30. jún 2024

Union mojej 33r sestre odmietol preplatit onko liečbu, inak dostupnu v okolitych krajinach. Zomrela. Toľko mám ja k Unionu. Pre nich si len číslo. Ani sa tým netaja.

janka_23
30. jún 2024

@t1nusa pokiaľ si zdravá tak akákoľvek, pokial si chorá tak jedine VšZP

petamich
30. jún 2024

pre deti ale idealne od narodenia Union, kedze preplacaju najviac ockovani atd. ale teda my sme presli z Unionu spat do Dovery, lebo tie procesy a appka v Unione ma nicili 😂 inak je to viac menej to iste, kym clovek nie je seriozne chory

luciaruz
30. jún 2024

Za mna jednoznačne Union