Prosim vas je tu niekto taký kto riešil problém so susedom a písal sťažnosť vôbec neviem ako sa to píše dakujem
@viestta sťažnosť na suseda za obťažovanie ohovaranie nadavanie na bytovom
Na bytovom druzstve sa chces stazovat, ze ta sused ohovara? To co oni s tym spravia? Napisu mu list aby s tym prestala? Ked uz tak podat trestne oznamenie na poskodzovanie dobreho meny, obtazovanie, urazanie na policii a prokurature. Ale to, musis mat aj dokazy a svedkov, potom sa to moze riesit sudne
My sme sa stazovali, samozrejme sa to riesi najprv cez spravcu, normalne napises mail a popises situaciu, ziadna veda. Riesili to dalej a vyriesilo sa. Ale teda nebolo to len ohovaranie…
@lelelienka viete čo je to aj poškodzovanie cudzích veci robenie naschval sledovanie susedov no na nervy
@viestta Sak práve svedkov len ich nemám už som rozmýšľala že nejako to nahram alebo čo urobím aby som mala dôkazy viacej susedov mame problém s tu istú osobu ale nemáme dôkazy keby bola nejaká appka kde sa da nahrať aj Šepot😅 v telefóne
Ked vam poskodzuje majetok, na to je policia, nie bytove. Ked vas sleduje, na to je tiez policia a nie bytove.
@viestta ale nemám dôkazy sleduje mňa môjho muža deti kam ideme kto k nám ide ohovára ma moje deti prirovnáva môjho syna rok a pól k svojej dcére aký je sprostý oproti jej dcére hovorí to nahlas aby som to počula odpočúva aj iných susedov je to na hlavu osoba si myslím aj s tými jej dcérami muža nemá od rana sleduje susedov a mňa najviac už neviem čo mám robiť susedka ďalšia ma chorého syna ktorý hučí od rana do večera mi sme si všetci na neho zvykli ale ona nie vadí jej ohovára ho
Baby maju pravdu ked hovoria ze bytove druzstvo to nevyriesi.ALE! Isla by som tam a dala pisomne ake problemy sposobuju.riesila by som to aj s domovym dovernikom.neviem aky konkretny problem mate, ale vsetko ti pomoze.pisomne sa stazovat na vsetky strany.trestne oznamenie mozes podat.policajti ho mozu postupit na okresny urad, kde vas pozvu aj suseda a tam sa to bude riesit.uprimne, ak to nie je nic zavazne, dopadne to nijako.ale mozno mu aj toto pomoze skludnit sa.mali sme velmi problemoveho suseda a roky sme riesili taketo problemy.chapem ta...realne ti ale nikto nepomoze...:(
Komu sa chces stazovat? Na co sa chces stazovat?