Ahojte, vedel by mi niekto povedat ci sa predklada OP pri reklamacii telefonu? Ze akoze kvoli comu. Lebo som sa dobre vytocila vcera, nemala som OP (nenosim so sebou) a po 45 minutovom cakani mi neprevzali reklamaciu, lebo som nemala OP. Ak mali pravdu tak ok, len mi nejde do hlavy, ze preco...podla akeho zakonu, alebo poriadku...ked idem na urad nieco vybavovat, alebo policiu, banku, jasne, chapem, ale isla som reklamovat VEC 😠 Dakujem.
bodka bol to mobil, mala som zarucny list na ktorom bola peciatka orange-u a nejake cisla k mobilu, ktore sa zhodovali s tymi na mobile. Ano, ked som podpisovala zmluvu potrebovala som OP, to je v pohode, ale teraz nechapem...co keby som nereklamovala svoj mobil, ale napr. mamin, ktora z nejakych dovodov nemoze prist, jej OP mi bude asi na p.d a moj asi na dva...ja len, ci to je podla zakona spravne 😕
tak potom neviem 😕 ...možno chceli zistiť či nie je ukradnutý ,ale ozaj si mohla reklamovať aj mamin 😕
máme známu v orange,keď niečo zistím dám ti vedieť
no to by bolo super, bodka, ak zistis, daj vediet, prosim ta. Akoze ked treba tak treba, len ma zaujima PRECO. Dik 🙂
tak už volala tá známa a povedala že ak ideš reklamovať potrebuješ záručný od telefónu,OP,a diktuješ im rodné číslo...podľa toho im v PC ukáže na koho bola urobená zmluva a OP im slúži na overenie totožnosti,takže hneď zistia či nebol kradnutí
...a k tomu že keby je to mamin alebo bratov telefón sa nevyjadrila 😒
dakujem bodka...no tak potom dobre, moze byt, aspon niekto sa stara, ci nebol ukradnuty...len uz som myslela, ze este aj na wc-ku zistuju totoznost najnovsie 😀 Ale keby mi to ta dotycna povedala hned nemusela som sa tam rozculovat, ale to bol zas moj problem 😝 Este raz dik. 😉
predpokladám že to bol mobil.... pri podpisovaní zmluvy u operátora si poskytovala dva doklady,a zdá sa mi že aj na zmluve je ČOP,tak asi si to chceli overiť 😉 či je ten telefón ich-k nemu si zase mala mať záručný list