Ahojte.Odklepli teda ten jednorazový príspevok na dieťa vo výške 333 eur? V piatok v teleráno vraveli, že áno a ze by mal byť vyplatený v juny. Len sa strácam v tom, že kto vlastne nárok ma.
aha cize znova sa idu podporovat iba nasi romski spoluobcania...
Však to ešte nie je schválené
ak dobre viem, este to neschvalili
to co vtedy prezentovali bol "iba" navrh, na vlade to neschvalovali zatial a v parlamente to tiez este nebolo .....
@alana1 Tiez som to pochopila tak. Ked uz chcu podporit tak vsetky deti a nie len vybrane skupiny.
@pribinak chvalabohu, ale tiez som bola v tom, ze to preslo
@viestta no však je to zamknuté :(
mimochodom, serie ma táto vláda už....
@danielak84 no v podstate rodiny s detmi v hmotnej nudzi...cize vsetkych tych, ktori nepracuju a nic nevlastnia...
@alana1 čiže cigáni poväčšinou. a ďalší neprispôsobiví občania... fajn. a my, bieli a poctiví debili, to budeme zase hradiť z našich daní....
@panelacikova ano presne tak
@alana1 Je to nespravodlive. Je vela takych rodicov co pracuju a su par drobnych nad limitom a nedostanu nic a mensiny (cest vynimkam) si skrabkaju gule a nic nerobia tak dostanu.
@panelacikova tak tato stranka mi pripada ako jedna velka pletka tu mozte ohovarat aj skrytizovat ludi fuj velka hamba vam zeny.to co sa tu pise vrak dostanu len cigani?velka hamba ved jasne vravely ze dostanu vsetci len to rozdelily do skupin.a pre tvoju informaciu taky cigan co dostava hmotnu nudzu lebo sa nemoze dostat do poriadnej roboty pre tu nasu rasisticku buelu rasu.tak takyto cigan nevisedava v pri pocitaci ani si len tak nestoji vo fabrike ale sa potyyyyy.poty krv kope aj do kamena aby mal dat co do ust svojim detom takze takyto cigan jak vravis ty si zasluzy tich mizernich 333evro.ato ze tam pises o daniach tak takto kolky zvas bielich su pijaci bezdomovci a nezamestnany?tak aj ti dostanu.ataka rasisticka svina co tu pise len o ciganoch a zavidy to ze sa vlada spametala a chce pomoct ludom tak takato nech sa stara o seba nie o niejakych ciganoch ked bola pandemia tak okolo cigana sa balo len prejst anieto ho zamesnat sa najprv rospametaj ako tu ludia sudia ludi podla pokozky farby ci pachu a tak tu vipisuj tie somariny.a ked ti je luto tal nepracuj a prines si 10 dety dostanes 3300 evro.napisala som tp tu preto lebo nato uz nemam nervy ked toto cytam ved si biely mislia ze svet je len pre nich a cigan tu zbitocne zavadzia fuj boch takich skare
@danielak84 dostanu vsetci pozeraj spravy rozdelily to do skupin taky ako si ty dostanes v septembry
@zuzicka312 dakujem za info, spravy nepozeram lebo v tom case uspavam deti.
@zuzicka312 no tak ťa poprosím o link, kde sa uvádza, že každé dieťa dostane podporu vo výške 333 eur. to je jedna vec. druhá vec je, že ja by som nič nedávala len tak zadarmo. len rodičia detí, ktorí by vedeli zdokladovať, že v danom čase dištančného vyučovania zakúpili napríklad notebook alebo si predplatili vyšší internet alebo iným spôsobom uhradili náklady spojené s dištančným vyučovaním, by mali právo čerpať nejaké zvýšené dávky a bolo by to odstupňované podľa istých kritérií. nevidím dôvod bezhlavo rozdávať tým, ktorí na deti kašlali, deti kašlali na školu, na vyučovanie, na všetko. a takí sú hlavne zo skupiny počerných, či sa ti to páči alebo nie. a popracuj na svojej gramatike, nedá sa to čítať. lebo dopadneš presne ako tí cigáni. nikto ťa nikdy nezamestná, lebo tvoja gramatika je len o stupienok vyššie, než na ktorom stojí negramotnosť.
@zuzicka312 tiež si poprosím link, v ktorom sa uvádza, že ten príspevok dostane každé dieťa, lebo ku mne sa ešte žiadny taký nedostal.
Dobrý deň. Ako to je keď som samoživiteľ s dvoma deťmi?
@alana1 ked si mislyte ze iba romsky obcania su v hmotnej nudzy tak sa velmi milyte pani.lebo zvasich su ties na hmotnej nudzy a mozno su aj horsy jak romovia
@panelacikova no takto neviem ci sa zahrna do toho prispevku len tablety vissi internet atd...ale co tak dety ktorych rodiacia stratily robotu alebo rodicia ktory sa nemohly zamestnat alebo najst si niejaku brigadu lebo bolo zakaz vichadzania vsetko zavrete atd..... ty ktory pracovaly a ostaly doma pocas pandemie tak pokial ja viem taka ucitelka ostala doma ale mala aspon polovicnu vyplatu zatial co nasy muzi nemaly ani moznost sa zamestnat lebo vtedy prepustaly a ani ziadnu brigadu si nemohly najst.takze my sme neboly podla vas ppstihnuty co?ty ktory maju moznost pracovat a maju platy mesacne mozno dvoj troj nasobku toho co sme my dostavaly mesacne chcu od vlady pomoc len preto ze kupily niejaky tablet alebo zvisily si internet hahaha je to nasmiech.nasa vlada co nam po cele tie roky rozdava smiesne davky a aj ked sa zvisy pridavok na dieta tak najviac asi 0.35centy tak teraz ked ta nasa krasna vlada chce trochu podporit tu nasu chudobu tak sa biely buria lebo cigan dostane omrvinky nasej vlady aha.tak pani zlata prepacte ale na taketo stupidnosty a ne empaticku mislienku ako mate vy by som ani nepomislela aj ked by maly dostat iba biely tie prispevky.dovi dopo
@panelacikova urcite si to vies viguglit alebo si pozriet spravy.rozdelyli to do troch skupin.ale ako vidim tak sa asi nic nedostane hahaha lebo este nikto nedostal aj ked sa to uz riesy od marca a to asi preklialy biely ze dostane iba cigan hahaha lebo sa kunam este ani cent nedostal a uz vopred sa tu rozobera kto a kolko dostane hovno dostaneme od tej nasej krasnej vlade.v anglicku to dostavaju kazdy tyzden bez rozdielu ci cigan anglican african biely al3bo cierny kazdy dostane svoje atu to chcu dat jednorazovo asi za 1000rokov raz chcu pomoct a vsetci sa tu buria velka hamba ludia ohovarate tu tich ktory tu davku naozaj potrebuju nielen preto ze kupily pocitac ale urcite pre dolezitejsie veci
@zuzicka312 Tak rýchlo bežte všetci cigáni do Anglicka! Keď tam všetci čakajú na negramotných lenivých poberačov sociálnych dávok...
@zuzicka312 vacsinou na tejto stranke prizmurim oci, ked ide o gramatiku 🙄🙄🙄 ale vy ste jedna katastrofa, mali ste rovnaky pristup k zakladoskolskemu vzdelaniu ako vsetky ostatne deti v republike a ani jedno slovo gramaticky spravne nedokazete napisat, ale ked sa rozdeluju peniaze, prva v rade
@zuzicka312 ja nikde netvrdim, ze iba romski obcania...ale uz som pocula, ze cigan za minimalnu mzdu robit nepojde, lebo sa mu to neoplati...ved jasne, ked mate kadejake statne prispevky, tak naco sa cely den potit niekde za pasom...radsej si budu sediet doma na zadku a cakat co im stat da a ohanat sa diskriminaciou...
@zuzicka312 nuz ak muz pracoval pred coronou, ma narol na podporu, sos dotaciu atd ak nepracoval pred nou,tak zrazu cez koronu chcel?... kto nepracoval predtym tak sa mu financna situacia nezmenila...
A ak maju dat detom ok tak vsetkym...ale ziadnw ze peniaze na ruku ale v materialnom, skolske pomocky, pisanky, pera atd a veci na ubor na telesnu,papuce, alebo nech dolozi co musel naviac pre dieta zaplatit notebook, internet, tlaciaren a to nech stat preplati.
@derdia súhlasím. ak niekedy niekde zahliadneš takéto združenie ľudí, že chystajú protest proti diskriminácii bielych, tiež sa hlásim.