Prajem pekný deň ,
Prosim Vás premýšlam nad tým , že mam priateľa s ktorým žiejm cca 2 roky,Obaja už nemáme 20 🙂 a tak sa zamýšlam nad tým že prípade že má u mňa priatel TP že keby sa niečo s ním stalo ,tak potom kto má povinnosť sa postarať o pohreb atd ? Za odpoved dakujem .
Prepáč, teraz čítam poriadne 🤦♀️
@lucia3030 tak ked s niekym zijem napriklad20 rokov tak ho uz aj pochovam 🤔
@lucia3030 v 20 na to myslieť ešte nemáš a ani nemyslí lebo to nechtiac privolaná ja na to nemyslím a to sme síce manželia 30 rokov,ale ešte určite 30 budeme takže času dost
Ty sa bojis ze by si platila za jeho pohreb? 😁nie neplatila ale radsej sa snim rozid ked ti nestoji ani za veniec.Asi nemate dobry vztah ked ta toto trapi.
Tak mi to pripomenulo situaciu zo sirsej rodiny, pan zil na hromadce s jednou pani, nebol este rozvedeny ale rozvodove konanie uz bezalo. Ked nahle zomrel tak lezal tyzden v marnici a tie dve zenstiny sa natahovali, ktora mu ma pohreb vybavit a zaplatit. Skoncilo to tak, ze pohreb zariadovali jeho kolegovia (vyzbierali sa) a tie dve sa nad otvorenym hrobom skoro pobili.
Takze mila autorka, odporucam uz teraz si vyjasnit s partnerom tieto zalezitosti. Pre pripad, ze ktorykolvek z vas sa poberie na vecnost.
Právne je to pre Teba cudzí človek. Nič nemusíš, ale ani na nič nemáš nárok.
@andrejka1974 Ona píše, že nemajú už 20. Ale vlastne nikto nevie, aký vek si má pod tým predstaviť. Lebo rovnako dobre to môže byť 21, ako aj 50, alebo ešte viac.
Vysvetlím . myslela som otazku tak že ak by som na to finančne nemala lebo ja mam malí prijem a moj priatel no ten nepracuje normalne atd a už je starší . ja mam 49 a on má 53 rokov .
@lucia3030 53 je este mladenec ..