Ahojte som na PN od utorka (12.12) čiže piaty deň. V takomto prípade chodí na kontrolu zamestnávateľ či sociálna poisťovňa?
@naty1997 aj v pripade prvych 10 dni chodi na kontrolu sp - a nemusi mat ani podnet od zamestnavatela.
@veronikaszabova tak zamestnávateľ mi nepríde na 1000%, skôr sa bojím tej soc.poistovne. čiže môže dôjsť aj soc. Áno?
tak ja ti nevim, ale ked som pn, tak nato mam dovod, a cucim doma, nelietam kade tade, a nemusim sa klepat, ci mi pride ci nepride kontrola.
a ked sa citim dobre na labzovanie, tak to netreba byt byt pn, ze?
@elanor a ked mas nariadene infuzie a denne na ne musis dochadzat autom? Sediet doma vzdy nerovna sa liecba.
@naty1997 a preco sa "bojis tej SP"? Ved ak ides na osetrenie, vysetrenie, infuziu, daj si vzdy potvrdit priepustku, ze si tam bola. A vybavene. Ci simulujes? To ti stoji za tych par korun?
@babulkomale ved ked ide cez pn k lekarovi, ci na infuzku, to ma predsa ospravedlnene a zaznamenane.
@babulkomale ked chodi na infuzie, ma o tom predsa nejaky doklad , je pre predsa navsteva lekara v ramci liecby- takze nema mat preco stresy a nalozene v gatiach, ze pride kontrola.
kontrola klidne moze prist bez ohladu na zamestnavatela a to od prveho dna PN
Autorka - mne prisla kontrola pocas hospitalizacie, stacilo potom dolozit spravu z nemocnice.
@martinkatinka no ved, preto sa pytam.
@naty1997 jasne,že chodí kontrola.Mne prišli asi po týždni na kontrolu zo SP,nebola som doma-no ležala som v nemocnici.Potom mi prišli aj počas vychádzky a počas priepustky na sobáš.
@naty1997 si PN mas byt doma. nejak nerozumiem ...a ked mas vychadzky, chod v ramci nich.a nemusis sa pytat co ti my nezarucime.
@kubkovamama ja som ale nikde nespomínal žiadne infúzie. Iba som sa opýtala ci príde zamestnávateľ alebo soc. Poisťovňa. To ze ja niekde pôjdem počas mojej PN vás zaujímať nemusí. ;)
@marca12 👍
@naty1997 tak nas to zaujimat fakt nemusi. Bude to zaujimat SP, ked ta nenajdu doma.
@martinkatinka ja som dala otázku za odpovede ďakujem a viac mi vedieť netreba.
@naty1997 si odpovedas sama sebe, ake mile ;)
@bublinka1426 áno pomýlila som sa to sa občas ľuďom stáva.. . No nič dievčence idem na nákupy majte krásnu sobotu
@naty1997 a vies, ze pocas pn mozes ist na nakupy len pocas vychadzok alebo ak si osamela osoba, ktora zije sama a nema jej kto nakupit?
@naty1997 a ja ti spomínam nejaké infúzie??😂
@martinkatinka áno ďakujem
Prvych 10 dni hradi zamestnavatel a ma pravo prist na kontrolu