Ahojte...keď som mala asi 12..boli sme s kamoškou v obchode. Teda myslela som si, že je to kamoška.. ukradla par veci, ale zvalila to na mňa. Policajti spísali zápisnicu. Nájde sa to v mojom vypise? Ide o to ze si hľadám prácu...
A dalsia vec je rozdiel priestupok (to nie je vo vypise), tresny cin (je vo vypise)... na tvojom mieste, pre pokoj v dusi by som isla na postu, poziadala o vypis uz aby si si bola ista, ze to tam nie je... aj ked osobne si myslim, ze to tam nebude.., aj preto, ze isto to nebol trestny cin co je od vela eur a za dalsie isto preslo uz vela rokov..
A koľko máš teraz? Určite to tam nie je
Nebola si trestne zodpovedná, tak to nemáš v registri trestov.
V budúcej práci máš podmienku preukázať bezúhonnosť?
Chod na postu, za 5 eur ti daju vypis z registra trestov, ale nevidim dôvod, aby to tam bolo
@sweet20 minimálne 20
To tam nie je aj keby bolo.. co urcite nebolo, nicoho aa neboj
To tam nebude, podla mna to riesili iba ako nejake pokarhanie vtedy. Ved si nemala ani 14 rokov.
Jednak si nebola trestne zodpovedna. A nepises hodnotu ukradnutých veci, takze nevieme ci islo o tč alebo priestupok.
Druhá vec, spisanie zapisnice je v podstate nic, nakolko pre to, aby si to mala vo vypise registra trestov musis byt odsudena, o com rozhoduje sud. Taktiež to nebudes mat ani v odpise registra trestov, ktory je potrebný pre určité zamestnania.
Kolko rokov od toho preslo