Dobrý den som na PN tehotná... A potrebujem ist dnes spať na inú adresu(moje trvalé bydlisko) , lebo skoro rano mam ist do lekara... A z tej adresy kde som nahlasena, tak to mam 60 km a nechce sa mi rano o 5. Oo vstať... Ale keďže od 20.oo zákaz vychádzať tak musim ist skôr este... No neviem co mam robiť... V marodke mam písanu adresu prechodného bydliska...
Počas lockdownu kontroly nechodia
@40katka no a to je aka pravdepodobnosť???
@40katka ale chodia 🙂
Ja keď som bola tehotná tak mi kontrola pocas PN neprišla ani raz.pri prvom synovi som nahlasovala zmenu adresy keď sme išli ku svokrovcom(cca 120km) na víkend.tam sa hneď pýtali že načo tam idete....ale kontrola neprišla.a pri druhom tak isto kontrola ani raz a keď sme išli ku svokrovcom tak som ani nenahlasovala zmenu adresy.ale každý je iný.niekto vraví že počas tehotenstva kontroli nechodia niekto zase povie že mu bola kontrola.🤷
Kontroly veruze chodia aj pocas lockdownu a aj tehotnym.
Anonym, ze tebe sa nechce rano skoro vstavat, tak taka vynimka nie je. Mozes svoju lekarku poziadat o mimoriadnu vychadzku, mozes jej nahlasit, ze menis adresu kde sa budes pocas PN zdrziavat (ale potom uz ostan na tej adrese), alebo mozes dufat, ze ti kontrola nepride.
@veronikaszabova som vyše roka na PN a kontrola ani raz
ja som tiež počas tehotenstva a PN nemala ani raz kontrolu.
@40katka to, ze tebe nedosli, neznamena ze druhym nechodia 😂
Cele tehotenstvo som bola PN a ani raz kontrola. Chod a nestresuj zbytocne co keby
@nafka0483 suseda 2x behom tyzdna pred 2 tyzdnami. A dokonca ta ista ju prisla skontrolovat. 🙂
ved povies toto iste ako teraz tu.. mas kontrolu u lekara 60km daleko.. ak by ti nahodou kontorla prisla.. v noci. Realne v 99% chodia normalne v pracovnej dobe na kontrolu.
Moja sestra ked bola tehotná mala 2x kontrolu ale to bolo 2015 r... Ale teraz aktuálne ja chcem vedieť... Pred rokom chodili viem....
No hovorim ti, ze chodia. Kolega je na PN a chodia mu a znama je tehotna a tiez uz mala kontrolu ked bola PN.
...ináč sranda..na jednej strane su tam zabarikadované ,človek sa na socialku nedostane už rok a na druhej strane chodia pomedzi ludí kontrolovať pacientov...tiež som myslela,že nechodia 😀