Dobrý deň,
Som prvýkrát PN a neviem celkom ako tieto veci fungujú. Mám trvalý pobyt u rodičov avšak pracujem v Bratislave a bývam v zdieľanom byte s ďalšími 3 ľuďmi. Vzhľadom na to, že mám infekčné ochorenie som nechcela cestovať na adresu TP, ale nahlásila som ako miesto zdržiavania sa počas PN byt kde aktuálne bývam, pričom som uviedla aj svoje telefónne číslo. Dnes som zistila že dole pri vchodových dverách nie je zvonček k tomuto bytu, a ten čo je pri dverách nefunguje, pričom vlastník bytu to odmieta riešiť. Myslíte že ma môže prípadná kontrola kontaktovať telefonicky? Alebo mám problém a nenájdu ma?
Ďakujem za odpovede
Tak daj na zvoncek lepku s priezviskom a oznamenie nefunkcny zvoncek, poprosim kontaktovat telefonicky. Lebo vraj oni nie sú povinní kontaktovat tá telefonicky a len hodia do schránky oznam o kontrole
Veď sa dá kúpiť aj taký bezdrôtovy, ak nebyvas niekde na vrchných poschodiach, tak aj to by bolo riesenie
Bud v klude,mne vobec nezvonili,aj ked pri tych zvoncekoch stali,hned mi zavolali na mobil.
@tramtada31 A zvonit povinni su? Lebo mna kontaktovali len telefonicky,ani sa len nepokusili zazvonit. Zrovna som si par minut predtym chcela ist lahnut a telefon nechat v inej izbe. Ktovie,ako by som dokazovala,ze som spala.
dcéra mala kontrolu teraz cca 2 mesiace dozadu a volali na telefon.
naposledy, ked som mala kontrolu, tak zvonili na zvoncek. ale myslim si, ze ked mas uvedene cislo, tak by mali volat. ale ci to tak aj robia, to je uz druha vec. nalepila by som na ten zvoncek, ze nefunguje.
Praveze nie je ich problem, ze nejdu zvonceky, napis na vas zvoncek, ze nefunguje. Ak b udu zvonit, nebudu volat podla mna... nam volali IBA ked nas nevedeli najst. Inak zvonili, raz som ich vymakla takto pred domom, ked odchadzali akurat, a fakt iba zazvonili. CIZE je to uplne individualne, nespoliehaj sa na to, ze budu volat. Mozno ano, mozno nie.
Ale na druhej strane, teba podla mne na zvonceku nenajdu, takze podla mna ti volat budu...
@karin19971 kamošku operovali na chrbticu, došli zvolili, ona nevládala ani z postele vstať, tak hodili lístky o kontrole, našťastie ich vymákol jej muž a pustil ich dnu inak by boli odišli
@simca06022011 keď je debil,tak je debil. Preto sa už dáva telefon. A keď máš zvonček a včera zvonil,dnes nezvoni? Keď chces psa biť,palicu si nájdeš
Mne volali na telefón, či dom doma a mám prísť dole s OP.
Ďakujem všetkým za odpovede, nakoniec som to vyriešila tak, že som pred vchodové dvere k zvončekom napísala, že vzhľadom na nefungujúci zvonček je potrebné ma kontaktovať telefonicky, a teraz už len budem dúfať, že to bude v poriadku 🙂
@karin19971 veď zato,že zvonček nefunguje ty nemôžeš. A udala si telefón.