Chcem sa opýtať v ktoré dni chodia kontroly pri opatrovaní.
Nemáme ešte oficiálne schválené a povedali,že prídu na kontrolu a už to bude mesiac a nik zatiaľ nebol. Neviem sa pohnúť,bojím sa aj do obchodu. Prechádzku tiež len blízko domu. Uz som s toho na nervy. Viete poradiť?
Však ty vôbec nemusíš byt doma ajk nebudeš zavolajú ti a dohodnete si ďalší termín
@kacena4 Tak bojím sa,že nebudem tam a nič mi nepoznajú .Pritom som.u nej stále,alebo ona u mňa. Už dávno predtým sa starám o ňu
@andrejka1974 Naozaj? A nebude problém? Ved ja aj domov sa bojím odskočiť a som tam do večera.
Kľudne môžete chodiť kam chcete,nie ste vo väzení.Ked nenájdu doma, prídu inokedy alebo zavolajú.
Opatrovala som mamu,, bývala som v inom meste a každý deň poobede som cestovala domov ku svojej rodine. Trvalo to 2 roky, kontrola mi prišla raz za rok - vždy dopoludnia.
Nie nebude mne tiež tak došli a doma som nebola bol doma len starší syn
Pozor nie je to tak . Ak Vy idete mimo domov čo znamená napr. K lekárovi do obchodu , do lekárne alebo na prechádzku musí byť pri opatrovanej osobe za Vás náhrada. Ku nám chodia raz za rok vždy doobeda. Popredu nevolajú ani sa neohlásia. Je na Facebooku stránka opatrovatelia a zťp. Pridajte sa do skupiny tam vedia všetko sú tam aj odborníci ktorí odpovedajú na otázky.
a coho sa bojis? vec sucastou opatrovania je aj robit nakupy, chodit po lieky... klud