Kontrola pri opatrovaní seniora

29. nov 2024

Chcem sa opýtať v ktoré dni chodia kontroly pri opatrovaní.
Nemáme ešte oficiálne schválené a povedali,že prídu na kontrolu a už to bude mesiac a nik zatiaľ nebol. Neviem sa pohnúť,bojím sa aj do obchodu. Prechádzku tiež len blízko domu. Uz som s toho na nervy. Viete poradiť?

kacena4
29. nov 2024

a coho sa bojis? vec sucastou opatrovania je aj robit nakupy, chodit po lieky... klud

andrejka1974
29. nov 2024

Však ty vôbec nemusíš byt doma ajk nebudeš zavolajú ti a dohodnete si ďalší termín

autor
29. nov 2024

@kacena4 Tak bojím sa,že nebudem tam a nič mi nepoznajú .Pritom som.u nej stále,alebo ona u mňa. Už dávno predtým sa starám o ňu
@andrejka1974 Naozaj? A nebude problém? Ved ja aj domov sa bojím odskočiť a som tam do večera.

moony99
29. nov 2024

Kľudne môžete chodiť kam chcete,nie ste vo väzení.Ked nenájdu doma, prídu inokedy alebo zavolajú.

tinkatomas
29. nov 2024

Opatrovala som mamu,, bývala som v inom meste a každý deň poobede som cestovala domov ku svojej rodine. Trvalo to 2 roky, kontrola mi prišla raz za rok - vždy dopoludnia.

andrejka1974
30. nov 2024

Nie nebude mne tiež tak došli a doma som nebola bol doma len starší syn

evaplev
2. dec 2024

Pozor nie je to tak . Ak Vy idete mimo domov čo znamená napr. K lekárovi do obchodu , do lekárne alebo na prechádzku musí byť pri opatrovanej osobe za Vás náhrada. Ku nám chodia raz za rok vždy doobeda. Popredu nevolajú ani sa neohlásia. Je na Facebooku stránka opatrovatelia a zťp. Pridajte sa do skupiny tam vedia všetko sú tam aj odborníci ktorí odpovedajú na otázky.