Ahojte, chcela som sa len poradit, ci mate niektora skusenost, ze vas niekto udal, teda podal podnet na kontrolu SP pocas PN. Som dlhodobo PN, ale nikdy som sa nestretla s tym, ze by ma niekto udal. Neporusujem vychadzky, som po operacii, tak to nie je ani mozne. Ale hlavna otazka je, da sa nejako zistit clovek , ktory poda podnet? Uprimne, mam veducu ktora bezne posielala kontroly aj tehotnym. Asi len z nudy. Preto moje podozrenie padlo na nu. Viem od obvodnej na 100%, ze to bolo udanie od fyzickej osoby.
Dakujem pekne za kazde info, pekny dnik 🙂
nezistíš... teraz sa ľudia udávajú o všetko možné... aj o parkovné miesto.
A naco to chces vediet? Ved kontrola moze prist aj bez akehokolvek udania
Nezistiš ale zamastnavateľ ma právo poslať pontrolu.
Keď si doma a dodržuješ vychádzky môže ti byť jedno koľkokrát príde kontrola. A nie nemusí ťa nikto udať.
A problém je kde? keď všetko dodržiavaš?
meno mi nepovedali, ale priznala sa, ze dali podnet a tak strasne to chceli utajit, ze az do Bratislavy, ja doma a zvonili uplne odveci inde, narobila som cirkus a prisla sa mi ospravedlnit
Je to anonymné, môže aj sused. Zamestnávateľ má na to dokonca právo. Som tehotná na PN a nikam nechodím mimo vychádzky, takže mne je to napríklad úplne jedno 🤷 Zatiaľ mesiac a nikto tu nebol.
ja som bola rok,nikto nikdy neprišiel.Tak ale ja som nechodila von ani cez vychádzky.....
Kolegyňa bola v rovnakom čase a jej prišla,určite ju udal niekto z práce....totiž plánovala si dovolenku niekoľko mesiacov vopred na konkrétny dátum,bolo jej to odmietnuté,potom zhodou okolností v tom čase bola PN a prišla kontrola práve v ten deň,keď chcela tú dovolenku,bola to sobota.Bola doma.
@kivinuska majú právo robiť kontroly. Ci ta niekto nahlásil alebo sa sami rozhodli je nepodstatné. Máš dodržiavať podmienky
Nie, neda.
A tehotna pokial je na PN je rovnako pacient ako kazdy iny a nema vynimky z kontroly.