Kontrola počas PN

kivinuska
18. dec 2024

Ahojte, chcela som sa len poradit, ci mate niektora skusenost, ze vas niekto udal, teda podal podnet na kontrolu SP pocas PN. Som dlhodobo PN, ale nikdy som sa nestretla s tym, ze by ma niekto udal. Neporusujem vychadzky, som po operacii, tak to nie je ani mozne. Ale hlavna otazka je, da sa nejako zistit clovek , ktory poda podnet? Uprimne, mam veducu ktora bezne posielala kontroly aj tehotnym. Asi len z nudy. Preto moje podozrenie padlo na nu. Viem od obvodnej na 100%, ze to bolo udanie od fyzickej osoby.

Dakujem pekne za kazde info, pekny dnik 🙂

tahomi
18. dec 2024

Nie, neda.
A tehotna pokial je na PN je rovnako pacient ako kazdy iny a nema vynimky z kontroly.

deti95060810
18. dec 2024

nezistíš... teraz sa ľudia udávajú o všetko možné... aj o parkovné miesto.

klarissa25
18. dec 2024

A naco to chces vediet? Ved kontrola moze prist aj bez akehokolvek udania

alickapusinka
18. dec 2024

Nezistiš ale zamastnavateľ ma právo poslať pontrolu.

januska12323
18. dec 2024

Keď si doma a dodržuješ vychádzky môže ti byť jedno koľkokrát príde kontrola. A nie nemusí ťa nikto udať.

earlgrey
18. dec 2024

A problém je kde? keď všetko dodržiavaš?

zobaka
18. dec 2024

meno mi nepovedali, ale priznala sa, ze dali podnet a tak strasne to chceli utajit, ze az do Bratislavy, ja doma a zvonili uplne odveci inde, narobila som cirkus a prisla sa mi ospravedlnit

zic
18. dec 2024

@zobaka kontrola pride tam, kde uvedies doktorovi, ze sa budes zdrziavat pocas PN (nemusi to byt doma)... ak lridu inam - ich problem...

zobaka
18. dec 2024

@zic bola na inom poschodi a inom mene a do dotycneho schranky hodili papier a ja doma

michaela329
18. dec 2024

Je to anonymné, môže aj sused. Zamestnávateľ má na to dokonca právo. Som tehotná na PN a nikam nechodím mimo vychádzky, takže mne je to napríklad úplne jedno 🤷 Zatiaľ mesiac a nikto tu nebol.

rozculena
18. dec 2024

@zobaka oni nevedia čítať?

rozculena
18. dec 2024

ja som bola rok,nikto nikdy neprišiel.Tak ale ja som nechodila von ani cez vychádzky.....
Kolegyňa bola v rovnakom čase a jej prišla,určite ju udal niekto z práce....totiž plánovala si dovolenku niekoľko mesiacov vopred na konkrétny dátum,bolo jej to odmietnuté,potom zhodou okolností v tom čase bola PN a prišla kontrola práve v ten deň,keď chcela tú dovolenku,bola to sobota.Bola doma.

dadka1997
19. dec 2024

@kivinuska ak dodrzujes to co mas, moze kontrola prist hocikedy nie ? Aj bez udania

misanthropicdann
19. dec 2024

@kivinuska majú právo robiť kontroly. Ci ta niekto nahlásil alebo sa sami rozhodli je nepodstatné. Máš dodržiavať podmienky