Kontrola počas PN

blondsska
29. máj 2023

Ahojte, dá sa zistiť, kto ma "nabonzoval" na sociálku? Údajne porušujem liečebný režim, no ja chodím von lem cez vychádzky. Našli ma doma počas kontroly, takže sa nič nestalo... myslíte, že by mi povedali, kto to spravil?

kiksina_21
29. máj 2023

@blondsska určite ti nič nepovedia kto bonzoval. Dôležité je, že ťa našli počas kontroly doma.

martinkatinka
29. máj 2023

Nie, nepovedia. Ale ani nikto nemusel, mohla to byt nahodna kontrola.

blondsska
autor
29. máj 2023

@martinkatinka vraj to bolo účelovo, že ma niekto bonzoval

martinkatinka
29. máj 2023

@blondsska ono mozno aj zamestnavatel. A moze ti to byt jedno, ked nic neporusujes... A nie, nejde o princip 😉

januska12323
29. máj 2023

Ako by ti tá informácia pomohla?

silvia_pekna
29. máj 2023

absolutne nic ti nepovedia, jasna vec. taketo informacie oni veru nepodavaju 🙂 hlavne, ze si bola doma, no nie? moze ti to byt jedno.

226lenka
29. máj 2023

Prečo myslíš že ťa niekto nabonzoval? A aj keby ťa niekto nabonzoval tak nie, určite ti nepovedia kto to bol
@blondsska

espeo
30. máj 2023

Tak hlavne tí to moze byť úplne jedno, lebo PN určite cerpas oprávnene, lebo nemôžeš pracovať zo zdravotných dôvodov.
Ja napríklad verím, že sú na sociálne nejaké štatistiky na základe ktorých vyberajú osoby, ktoré sú kontrolovane. Napríklad neúmerne zvýšený vymeriavací základ tesne pred nástupom na ročnú PN, kontrola ku koncu dlhodobej PN, PN po skončení pracovného pomeru...

blondsska
autor
30. máj 2023

@226lenka vraj zo sociálky to tak povedali doktorke