Kontrola PN počas lockdownu

25. nov 2021

môžu chodiť zo sociálky na kontrolu aj teraz počas lockdownu?

alenah31
25. nov 2021

keďže chodili aj počas prvého LD určite budú chodiť aj teraz - je to náplň ich práce tak prečo by nemali??

autor
25. nov 2021

@alenah31 ja len tak kedže cielom lockdownu je obmedziť pohyb ľudí ...

klarissa25
25. nov 2021

A to ti je nevedieť keď máš sedieť doma na zadku keďže si pn a mame lockdown? Však cieľom je obmedziť pohyb ľudí nie?

alenah31
25. nov 2021

ale nie pohyb ľudí, ktorí pracujú - sú to terénni pracovníci - im sa pohyb neobmedzuje - obmedzuje sa pohyb tých, čo nemajú vonku čo počas LD robiť - okrem výnimiek uvedených vo vyhláške robiť . A výkon práce - je výnimka.

ivkazba
25. nov 2021

Ale cesta do práce je povolená. A pre nich je toto práca. To by potom ani kuriéri, vodiči autobusom atd nemohli robiť svoju prácu. A druhá vec, zruš si PN a choď do práce, keď nechceš dodržiavať domáci režim.

autor
25. nov 2021

@klarissa25
@ivkazba panebože ja nechcem nikam chodiť , to bolo len také zamyslenie ....netreba hned každému nadávať a poučovať

malinoismum
25. nov 2021

😅😅 čo sa paprčíš 😅😅😅
prepáč, ale už len podanie tvojej otázky je jasná špekulácia nad nedodržaním liečebného režimu 😅😅😅- a mi nehovor že ti to nenapadlo😅😅😅
- inak, vôbec som si nevšimla že by ti niekto vyššie nadával.
A poučiť ťa museli, nakoľko si mýliš výkon povolania terénneho pracovníka s voľným pohybom osôb.

loginexistuje
25. nov 2021

ano chodia praveze skor viac chodia (aj kvoli pandemickym PN)

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
25. nov 2021

Prečítala som si ešte raz moju reakciu aj odpoveď od klarissy, ani jedna ti nenadávala. A sorry, ale normálne ak človek neplánuje porušiť PN, tak sa nepýta na kontroly. Lebo veď ak viem, že sedím doma, tam ma kontroly nezaujímajú. Pekný deň a úspešné liečenie.

mogaa
25. nov 2021

samozrejme a aj chodia.....veď sú v práci....

euka210
25. nov 2021

Neviem ako teraz, ale pocas prvej jari nechodili.