môžu chodiť zo sociálky na kontrolu aj teraz počas lockdownu?
@alenah31 ja len tak kedže cielom lockdownu je obmedziť pohyb ľudí ...
A to ti je nevedieť keď máš sedieť doma na zadku keďže si pn a mame lockdown? Však cieľom je obmedziť pohyb ľudí nie?
ale nie pohyb ľudí, ktorí pracujú - sú to terénni pracovníci - im sa pohyb neobmedzuje - obmedzuje sa pohyb tých, čo nemajú vonku čo počas LD robiť - okrem výnimiek uvedených vo vyhláške robiť . A výkon práce - je výnimka.
Ale cesta do práce je povolená. A pre nich je toto práca. To by potom ani kuriéri, vodiči autobusom atd nemohli robiť svoju prácu. A druhá vec, zruš si PN a choď do práce, keď nechceš dodržiavať domáci režim.
@klarissa25
@ivkazba panebože ja nechcem nikam chodiť , to bolo len také zamyslenie ....netreba hned každému nadávať a poučovať
😅😅 čo sa paprčíš 😅😅😅
prepáč, ale už len podanie tvojej otázky je jasná špekulácia nad nedodržaním liečebného režimu 😅😅😅- a mi nehovor že ti to nenapadlo😅😅😅
- inak, vôbec som si nevšimla že by ti niekto vyššie nadával.
A poučiť ťa museli, nakoľko si mýliš výkon povolania terénneho pracovníka s voľným pohybom osôb.
ano chodia praveze skor viac chodia (aj kvoli pandemickym PN)
Prečítala som si ešte raz moju reakciu aj odpoveď od klarissy, ani jedna ti nenadávala. A sorry, ale normálne ak človek neplánuje porušiť PN, tak sa nepýta na kontroly. Lebo veď ak viem, že sedím doma, tam ma kontroly nezaujímajú. Pekný deň a úspešné liečenie.
samozrejme a aj chodia.....veď sú v práci....
Neviem ako teraz, ale pocas prvej jari nechodili.
keďže chodili aj počas prvého LD určite budú chodiť aj teraz - je to náplň ich práce tak prečo by nemali??