Prosím Vás, myslíte, že zamestnávateľ kontroluje a overuje tzv.paragrafy od lekárov? Našla som práve 1 doma, bez dátumu, tak či by som ho mohla použiť, keď budem potrebovať voľno.
Tiez si myslim, ze to nekontroluju. Ale zamestnavatela si musis poznat sama. Nejaky snazivy si moze dat tu robotu, ak ma menej zamestnancov.
myslím že máš riadnu odvahu v tejto dobe. Nerobila by som to .
Ja som z pozicie zamestnavatela (robila som na personalnom) raz potrebovala preverit takto paragraf. Lekar ma poslal ehm... do teplych krajin. Takze aj keby chcel, nie je iste, ze pochodi.
My sme takto v robote riešili paragrafy, keď si zamestnávateľ overoval či zamestnanec bol v daný deň na ošetrení. Môžem vám povedať (ako zdravotník z ambulancie), že lekár môže povedať maximálne ÁNO BOL, NIE NEBOL. Nič viac nemôže.
Ako baby, neviem čo by ste povedali keby si takto chcel prilepšiť zamestnávateľ a “ošmeknúť” zamestnanca… tiež by ste radili že kľudne použiť???
Áno my sme vo fabrike často kontrolovali, najmä tie "celodenné" od zubára, počas poobedných zmien a pod.
Nie je to náhodou tak, že lekár nesmie podávať informácie?
Môže si to overovať len zamestnávateľ alebo aj sociálna poisťovňa?
socialna nie len zamestnavatel
ja byť lekárom, tak na toto fakt nemám čas 😀 nech si robí zamestnávateľ som svojím zamestnancom poriadky sám, ešte aby som aj toto riešila... pacientov, poisťovne, papierovačky, no osr*ť aby som 6+ rokov študovala za informátorku 😀
@zuzanka.zuzu mne hovorila minule obvodná, ze dokonca jej zamestnávateľ volal, že koľko bude zamestnanec ešte PN a či to je tak vážne, že musí byť PN
Nikde to robia