Ahojte, dnes mi prišla kontrola počas PN, na ktorej som bola len 3 dni - zajtra už idem do prace. Nikdy predtým som u tohto zamestnávateľa ešte na PN nebola, celkovo som na PN bola druhýkrát v živote.
O to viac ma prekvapilo, keď mi prišla kontrola. Všetci mi hovoria že kontrola musela prísť na podnet zamestnávateľa, že sociálka chodieva z vlastnej iniciatívy až po 11 dňoch PN. Čo si prosim myslite Vy? Fakt som zostala nemilo prekvapená
Ľudia toho nahovoria ... mne prišla kontrola 2.-hý deň PN, žiadny podnet zo strany zamestnávateľa nebol ... kus to prežívaš, či? ... veď je to ich robota.
nemuselo to byť na podnet zamestnávateľa...stačil prajný sused či "kamarát"...SP chodí v takýchto prípadoch zväčša na anonimný podnet, neskúma sa kto ho podal, ale nie je to pravidlo.....občas pobehajú všetkých z daného miesta čo sú tam na PN....jednoducho si pozrú kto je momentálne pN a pobehajú všetkých z danej dediny či mesta, vôbec neskúmajú koľko si na PN....
aj socialka moze prist na kontrolu aj bez podnetu zamestnavatela aj opakovane je to o nahode