Je tu niekto komu ešte neprišla soš dotacia tento mesiac?
mne, vraj ani nepríde, kedže nám doplácali minulý rok tento rok a systém ich už nepustí. Maximálne tých 1800 eur rok a nikomu nevadí, že 900 bolo za minulý
@marsmykkok To vážne? Z kade vieš?
ale to nebol obmedzene na rok ale celkovo ak si uz dostala za 6 mesiacov t.j. 1800 uz nedostanes
@loginexistuje
V príslušnom rozpočtovom roku možno žiadateľovi poskytnúť SOS dotáciu najviac v sume 1 800 eur. cize v rozpoctovom roku https://www.employment.gov.sk/sk/koronavirus-pr...
Ani mne neprišla, no myslela som si, že preto, lebo mi vyplatili tento mesiac podporu
@lusy1507 podporu vyplacaju predsa mesiac spatne takze uz si nemala narok na sos ani za april
@loginexistuje mám nárok na tu 2 mesačnú predlžovaní podporu. V apríli mi vyplatili SOS a aj podporu, ale len za 11 dni ak počítam aj vikendy. Vraj sa vypláca až od 19teho predĺžená podpora. Preto myslím, že som mal ešte nárok na SOS bo som nepresiahl tých 12ci15 dni bez príjmu na nárok SOS dotácie. Tento mesiac mi už bola vyplatená iba podpora. Dúfam, že mi SOS len pozastavili a budúci mesiac keď už nebudem mat nárok na podporu mi znova vyplatia SOS. Lebo SOS by som mal mat až do júla myslim
@nikolet29 Ja som podávala niekedy v polke decembra. Keby podám skôr o pár dní a stihne prísť rozhodnutie v decembri a aj peniaze tak dostanem aj teraz ešte 3 mesiace. Fakt blbý a nespravodlivý systém majú.
@nikolet29 prečo by nám to nevyplatili? Lebo sa zrušil núdzový stav? Alebo preto, že som mala podporu? Ved to tak schválili a ja za to predsa nemozem. Keď som volala ešte vo marci kvôli tej podpore predĺženej do poisťovne tam mi povedali, že za mesiac, ktorý mi bude vyplatená podpora mi stopnú SOS a potom zasa obnovia... ja sú zajtra zavolám asi na upsvar ako to je