Ahojte, potrebujem vedieť, či ma na pasovom zabijú, keď prídem s malým dať spraviť pas aj v iný deň ako v piatok? A ešte koľko to tak zvyčajne trvá, kým je hotový....ďakujem
ja som tiež bola iný deň - myslím, že v stredu. Trvalo to týžeň - včera prišla sms, že už je hotový 🙂
ten piatok nie je o tom, že len vtedy sa dajú vybaviť detské pasy. ale v ten deň neberú dospelých, vybavujú iba detské pasy. v ostatné dni vybavujú všetkých, aj deti. 😉
nezabiju 😀 . Za tyzden bol hotovy, bez toho aby som 😀 ziadala zrychlenie. Az tolko pasov sa nerobi, ze by to trvalo mesiac 😀
My sme boli v stredu a takisto to trvalo cca tyzden 🙂
😀 my sme boli min. týžden v stredu s oboma a včera som bola pre pasy. U nás v PN majú dokonca rozšírené hodiny, že robia aj v utor. a v štvr. doobeda 😀
my sme boli v stredu a cakali sme cca ten mesiac nan
kolegina cakala 2t na pas, no mi sme si ho dali robit pred 1,5 roka ked dcera mala pol roka ale zrychleny v stredu nas odfotili a v piatok sme si pon prisli, potrebovali sme ist uz v sobotu dociech
aj nam povedali, ze mame cakat, ze do 2 tyzdnov uz bude hotovy pas 🙂 a vsetky oddelenia na pasovom maju predlzene hodiny zvlast pre deti, len s atreba informovat
babulky: a treba kupit 8€ kolok alebo zaplatiti na mieste peniazmi???
treba kupiť 8€ kolok,my ideme dnes znova lebo v stredu tam bolo neskutočne vela ludi..koniec... ☹ dufam že dnes bude lepšie 🙂
hocikedy - pozri na nete hodiny na polícii vo vašom regióne. U nás sú tam stále.
Trvalo to dva týždne, poslali SMS na mobil že už je hotový a len som si ho vyzdvihla. Pri vyzdvihnutí už nepotebuješ nič ani dieťa len seba a Tvoj OP!
Nezabudni si originál rodného listu dieťaťa, dieťa, odfotia ho tam a svoj občiansky a samozrejme kolok 8EUR! Peniazmi sa platiť nedá!
Keby si ho potrebovala skôr, tak sa platí príplatok, len to už neviem koľko, tuším písali 4násobok ceny a máš ho na druhý deň... ale snáď nejdete už v piatok ako ja s malou .... 😉 😉 😉 😉 😉
no ja som vybavovala obom deťom, ale kolok som nekupovala, platila som na mieste....za 2t boli hotové
u nas sa da platit na mieste a trval 10 dni. treba kuknut web policie v danom meste. v piatok su predlzene hodiny, ale deti mozu prist hociktory den...
ja som tiez mala do 2 týždnov pas hotovy. platila som 8€ na mieste.
prečo piatok?nechápem..pokiaľ viem,tak robia deťom pasy aj cez týždeň.to teraz prvý krát počujem,že robia detské pasy len piatok.my sme dávali robiť obom deťom +manželovi min.týždeň a zatiaľ ich nemáme.povedali nám,že vraj to trvá 2 týždne.
ja som bola pas davat robit malej min. tyzden v stredu a vcera uz mi prisla sms,ze je hotovy
My sme boli teraz vyzdvihnut po dvoch tyzdnoch. Ale do 30dni to musia vyrobit.
Aj nam to trvalo 2 tyzdne,1-ho sme sli vybavovat a 15 -teho sme sli pren 🙂
takisto boli sme v stredu minuly tyzden a vcera uz bol hotovy 🙂
Chcem sa opytat, zajtra ide manzel pre pasy pre nase deti, co potrebuje? staci jeho OP?
na ziadost OP a rodne listy deti, na prevzatie OP a papiere, co ste dostali od policajtov
@maja11nr Vobec nemusis ist v piatok, presne ako pise @angua27. My sme ani vnutri necakali, dokopy 10 minut, a pas bol hotovy za neuveritelne 4 dni (standard poplatok bez priplatku), hoci tvrdili ze take 3 tyzdne. Uplne bez problemov, ak neratam, ze sme tam boli 2 krat, lebo prvy raz sa maly nechcel fotit
nezabiju - ja som bola s detmi v pondelok doobeda. zo zakona maju 30 dni na vyhotovenie - a vraj maju teraz dost roboty, takze ja ten mesiac pocitam. ale za nejakych 30 eur sa da urobit zrychleny a ten mas do dvoch dni.