Koľko stojí pas a ako dlho trvá jeho vybavenie pre polročné dieťa?

anuss
23. apr 2013

cestujeme do čiech a tam ho asi musí mať, staršia je zapísaná v manželovom pase, stačí to? Ako to vyzerá na pasovom...akosi si neviem predstaviť fotenie v tej kabíne s drobcom....

exupery
23. apr 2013

Myslim,ze zapisane dieta uz kazda krajna neakceptuje,najlepsie je pre dieta ,aby neboli komplikacie-vlastny cestovny doklad.Vybavenie mimo sezony trva cca tyzden a stoji 8eur,prave vcera sme ho boli dcere vyzdvihnut 🙂

stanislavao
23. apr 2013

pas musi mat kazda osoba. nestaci, ze je zapisane v pase rodica. pre dieta to stoji 8e a je to do 30 dni, ale casto je to uz o 14 dni hotove.

ivetkabab
23. apr 2013

Ahojky.Od minuleho roku plati,ze aj novorodenci musia mat svoj pas.Od 25.6 myslim.Uz neplati ,zapisane deti v pase u rodicov.Ja som bola na pasovom minuly tyzden v BA.Nastastie este nie je sezona,tak tam nikto nebol.Pas sa da vybavit za dva pracovne dni ale aj do mesiaca.Tym ,ze tam nikto nie je tak ti ho urobia do 2 tyzdnov,aj ked mas poziadane na mesiac.Pre dospelaka stoji vybavenie do mesiaca 33 Eur,za dva tyzdne 66 eur a okolo 120 eur do dvoch dni.Detsky si uz nepamatam,ale myslim ze okolo 10 eur.No uz nie som si ista.Vybavovala som minuly rok ,malemu.tak chod cim skor,nech to mas co najrychlejsie,kym sa tam nenahrnu,, turisti,,

michaela.g
23. apr 2013

@anuss musi mat vlastny pas, a mala ti sedi na kolenach a odfotia ti ju, za par sekund je hotovo... Ty na tej fotke nebudes mala tam ma len tvaricku...

mamina2208
23. apr 2013

každé dieťa musí mať svoj pas, my sme malej vybavovali pas keď mala 3 týždne, stálo to 8 e a trvalo to cca týždeň kým bol hotový a v pohode sa to dalo zvladnuť aj s takým malým bábom.

katkaseiner
23. apr 2013

suhlasim s maminami ktore sa uz vyjadrili...nakoniec zistis ze to bolo jednoduchsie ako hodinovy nakup v supermarkete s malou :D

simsalabim
23. apr 2013

Ja som bola dcere vybavit pas pred 10dnami. Dala som si mesacnu lehotu a bol hotovy presne za tyzden. teraz je asi najvhodnejsi cas, este nie je sezona...

visage1974
23. apr 2013

ja som bola pred velkou nocou vybaviť pas dvojrocnemu na poste som bola kupit 8€ kolok dosla som na policiu dala som kolok rodny list obciansky posadila som sado kabinky na kolenach som mala maleho odfotila a bolo a tiez o tyzden my pisali ze mam hotovy a to som sa bala ako maly lebo ten sa nechce fotit ani za svet

hradnapani
23. apr 2013

u nas bol hotovy za tyzden a to bol stred leta, takze plna sezona 🙂 Ale cim skor, tym lepsie, nie vsade su taki pohotovi. A radsej pre obe deti. Je platny dva roky. Drobec sedi na kolenach, teta za okienkom ho zabava hrackami. tiez som mala obavy, ze neposedi, a uplne krasne to prebehlo.

vaneskasarah
3. apr 2014

Ahojte..potrebovala by som poradit...dala som dcere v pondelok vybavit pas do 30 dni ale potrebujeme odcestovat buduci tyzden a obavam sa ze do vtedy nepride...da sa ist este doplatit aby by prisiel do 2 dni:dakujem

nikusenocka
24. jún 2014

je potrebne priniest rodny list dietata k vybaveniu pasu pre dieta?

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz